„Meguntam a loholást a semmibe” – megjelent BÖBE Futok című dala

2024. április 12.
BÖBE újra olyan témával foglalkozik friss szerzeményében, ami sokak számára fájóan ismerős lehet. Az énekesnő legújabb FUTOK című dalában ugyanis a játszmázós ismerkedést szedi darabjaira. A dinamikus afro beatek és a fülbemászó dallamok mellett frappáns szövege miatt is erősen ajánlott csekkolni az április 12-én debütáló kiadványt!
Böbe Futok dala

A tavasz folyamán BÖBE egy négyszámos kislemezt jelentet meg, aminek egyik érdekessége, hogy dalok egyesével érkeznek róla. Legelső szerzeményként február végén a Redflag droppolt, ami az emberi kapcsolatok során felvillanó piros zászlókra, úgynevezett redflagekre hívta fel a figyelmet. BÖBE a Futok esetében is egy olyan témát választott, amivel rengetegen tudnak majd azonosulni.

BÖBE elmondása szerint a dal a szerelmi élet körüli problémákra hívja fel a figyelmet, különösen a randizás korai szakaszában fellelhető intő jelekre. A Futok és a korábbi Redflag úgy tűnik, mintha egy-egy ablakot nyitna az énekesnő korábbi tapasztalataira, amikben az emberi kapcsolatok rejtelmei is szerepelnek:

„Az ismerkedés fázisában fellelhető problémákra világítanak rá a dalok. Mind a Redflag, mind a Futok inkább azt a periódust mutatják be, amikor még csak megismernél valakit, de ignorálod az intő jeleket vele kapcsolatban, vagy az egész egy játszma, ami tele van taktikázással és nem őszinte – utóbbi a Futok témája.”

BÖBE a FUTOK esetében is egy olyan témát választott, amivel rengetegen tudnak majd azonosulni

BÖBE a Futok esetében is egy olyan témát választott, amivel rengetegen tudnak majd azonosulni

BÖBE zenei munkásságát rendszerint személyes tapasztalatai és érzései inspirálják. Ezeknek a dalba öntésén BÖBE Usztics Pepe producerrel dolgozik közösen. A Futok készítése során BÖBE hozta a dal alapötletét, majd Pepe kiegészítette és új ötletekkel gazdagította az egy éve a fiókban pihenő demót. Zeneileg az új single különlegességét kétségtelenül az afro beates lüktetés adja.

BÖBE tavaszi EP-je további érdekességeket is tartogat a közönség számára, melyekről egyelőre csak annyit árult el, hogy BÖBE-BABA és egy videóklip is várható hozzájuk. Ha nem szeretnél lemaradni BÖBE aktuális dalairól, akkor kövesd figyelemmel a közösségimédia-oldalait!

BÖBE új dalát itt hallgathatod meg!