Sisi és Hundred Sins közös dallal rukkolt elő

2024. július 12.
A két teljesen ellentétes zsánerben utazó előadó, Sisi és Hundred Sins úgy döntöttek, hogy összeállnak egy grandiózus eseményen, a Budapest Parkban, de előtte kiadtak egy közös dalt is.

A két előadó július 25-én számos díszvendéggel és páratlan látványvilágú műsorral megspékelve lép majd a Budapest Park színpadára. Kedvcsinálónak pedig kiderítették azt is, hogy együtt ez a kontrasztos performansz mire képes a stúdióban. Az Anya Mondd meg című, új közös dalukban a dj-producertől megszokott elektronikus nyitány teremti meg az alap drámai hangulatot, amelyet Sisi egészen új előadásmódjával mélyít el.

Míg Hundred Sins az estén életre kelti szinte wagneri komolysággal kihozott ’OPERA’ lemezének koncepcióját, addig Sisi a ’SISTAHOOD’ hiphop-elektronikus albumával a Bohémélet könnyed és fanyar filozófiáját viszi színre. A nagyszabású programot egy Budapest parkos backstage buli előzte meg, ahol egy klipet is forgatott a páros teret adva a képzeletünknek, hogy is mutatnak majd együtt a színpadon.

Mi a különbség a hiphop, az EDM és az opera között? Nagyjából minden. Mégis úgy döntött a duó, hogy egy ilyen ellentétekkel teli világban ahelyett, hogy széthúznának, összekomponálják ezen esszenciáikat. Sisit és Hundred Sinst is önálló produkcióban láthatjuk, de bemutatják az előadás bizonyos pontjain azt is, együtt mire képesek számos további grátisszal. A műsor látványvilága operai méreteket ölt majd, lenyűgöző fény- és vizuális effektekkel, gondosan koreografált táncokkal és színházi elemekkel. A színpadkép és a vizuális elemek együttesen hozzák létre az est különleges atmoszféráját.

Az Anya Mondd meg ehhez a miliőhöz igazodva született Hundred Sins erős basszusaival és himnikus szintetizátorhangjaival, a Sisi vokáljában megjelenő színlelt közöny teremt patetikus atmoszférát.

Fotó: Generál Kristóf