Anna Wintour és a Vogue viszik a prímet a Disney+ szeptemberi újdonságai között

2024. szeptember 05.
Anna Wintourral és a Vogue-gal, Star Warsszal, Marvellel és klasszikus disney-s történetekkel kapcsolhatjuk ki az agyunkat hamarosan.
disney premierek 2024 szeptember star wars
  • Anna Wintour és az ikonikus szupermodellek mesélnek a divatipar aranykoráról és a 90-es évek Vogue-járól.
  • Lego Star Wars és más izgalmas animációs sorozatok is szerepelnek a Disney+ szeptemberi újdonságai között.
  • Mutatjuk a Disney+ szeptemberi premierjeit.

A nyári időjárás szép lassan őszbe fordul, a Disney+ pedig új tartalmak széles tárházával köszönti a következő évszakot. Akár kalandokat, szívmelengető történeteket vagy divat tematikájú dokumentumfilmeket keresel, a Disney+-on megtalálod, hiszen mindenki számára tartogat valamit a platform. Íme, egy kis bepillantás a hónap legizgalmasabb tartalmaiba.

Disney+ premierek 2024 szeptember:

1. Vogue: A 90-es évek

A ’90-es évekbeli divatipar meghatározó történetét a Vogue szerkesztői, Anna Wintour, Edward Enninful, Tonne Goodman, Hamish Bowles és egy elit szereplőgárda meséli el. Kate Mosstól, Kim Kardashiantól és Victoria Beckhamtől kezdve Mary J. Blige-ig a Vogue – A 90-es évek (In Vogue: The 90s) bennfentes történeteket fed fel arról az évtizedről, amely hírességekké tette a szupermodelleket és stílusikonokká változtatta a zene moguljait.

A hatrészes sorozat minden epizódja a ’90-es évek egy-egy meghatározó pillanatáról szól, bemutatja például Hollywoodot, a Met-gálát és a hiphop hatásáról is szó lesz. A divat és a popkultúra legnagyobb neveivel teli produkció izgalmas, kontinenseken átívelő utazásként mutatja be azt a tíz évet, ami örökre megváltoztatta a trendet. A sorozat első három része szeptember 13-tól, a második fele pedig szeptember 20-tól streamelhető a Disney+-on.

2. Mindvégig Agatha

A hírhedt Agatha Harkness padlóra kerül, miután egy gyanús, gót stílusú tini segít neki kiszabadulni egy abnormális varázslatból. Agatha érdeklődését akkor kelti fel igazán segítője, amikor a fiú könyörög neki, hogy vigye magával a legendás Boszorkányok útjára egy mágikus próbatételre.

Megígéri neki, ha túléli, akkor azzal jutalmazza meg a boszorkányt, ami a legjobban hiányzik neki. Agatha és a titokzatos tini kétségbeesett szövetséget kötve indulnak el a Boszorkányúton… A Mindvégig Agatha első két része szeptember 19-én kerül fel a streaming platformra.

3. Hazudj! 2. évad

Lucy Albright és Stephen DeMarco visszatérnek az egyetemre, azonban nyár eleji drámai szakításuk óta nincsenek beszélő viszonyban. Végül mégis az ellentmondásokkal teli, függőséget okozó dinamikájuk újabb hullámában találják magukat, ami éppoly dühítő, mint amennyire elkerülhetetlen. Mindeközben a történet egyre mélyebben tárja fel Lucy és Stephen baráti körének életét. Már elérhető a Hazudj! teljes második évada a Disney+ oldalán.

4. Ayla & The Mirrors

Ayla, a tinédzser fényűző életet élt, de egy balesetben hirtelen mindent elveszít, beleértve az emlékeit és a szüleit is. A fiatal lánynak most muszáj új életet kezdenie. A készítők szerint az élő szereplős, sok-sok zenével és tánccal tarkított spanyol sorozat egy igazi tündérmese, Az Ayla and The Mirrors szeptember 27-én érkezik a Disney+-ra.

5. Artic Ascend with Alex Honnold

Kalandra hív a National Geographic. Kövesd nyomon a Free Solóból ismert Alex Honnold utolsó lehetetlen utazását! A hegymászó ezúttal az Ingmikortilaq-ot mássza meg: egy 1200 méter magas sarkvidéki tengeri sziklát Grönlandon, ami az egyik legmagasabb eddig még megmászatlan sziklafal. Az Artic Ascend with Alex Honnold összes epizódja már elérhető.

6. É-szakik

Animációsfilm-rajongók, figyelem! Az É-szakik negyedik évadának második része is megérkezik a Disney+-ra. Beef Tobin egyedülálló apa. Alaszkában él négy gyermekével és egyikük feleségével, Honeybeevel. Beef élete a gyereknevelésből és a család összetartásából áll. Szeptember 25-től elérhető a plaformon.

7. Hit-Monkey 2. évad

Egy japán hómajom egy amerikai bérgyilkos szellemének segítségével bosszúhadjáratra indul a tokiói alvilágban, és a híres gyilkosok gyilkosa válik belőle, méghozzá egy amerikai bérgyilkos, Bryce Fowler mentorálása által. A véres jelenetektől cseppet sem mentes Hit-Monkey szeptember 9-től elérhető a Disney+ felületén.

8. Belakoltatva 2. évad

Az Alexander család még mindig teljes káoszban él. Paige terápiás praxisa bajban van, Finn szorongása az egekben, Edwin még mindig azon agyal, hogyan rendezze a börtönön kívüli életét, a köztük fennálló kapcsolatok pedig bonyolultabbak, mint valaha. A családnak segítségre van szüksége, és itt az ideje szakembert hívni – aki nem Paige. A Belakoltatva következő évada már elérhető a Disney+-on.

9. Lego Star Wars: Újjáépíteni a galaxist

Az egész Star Wars-galaxis a feje tetejére áll, amikor egy nerfpásztor, Sig Greebling rátalál egy Jedi ereklyére. A hősök és a gonosztevők szerepe felcserélődik. Csak egyvalaki képes helyreállítani a rendet az univerzumban, amelyen eluralkodott a káosz. A Lego Star Wars – Újjáépíteni a galaxist szeptember 13-tól lesz elérhető.

10. Bob burgerfalodája 14. évad

A harmadik generációs vendéglátós, Bob Belcher szerető felesége és három csintalan gyermeke segítségével próbálja életben tartani a hamburgerezőjét a sok rivális mellett. A népszerű amerikai animációs szitkom, a  Bob burgerfalodája következő évada szeptember 25-től lesz elérhető a Disney+ oldalán.

Fotó: IMDB, Disney+, Forrás: Disney+