Érkezik Colin Farrell DC-sorozata az HBO-ra, de visszatér a Harry Potter is az HBO Max-ra

2024. szeptember 11.
Új szerepben láthatjuk Colin Farrellt és bepillanthatunk a Maffiózók készítőjének elméjébe is. Többek között ilyen finomságokkal készült az HBO Max szeptemberre.
hbo max premier 2024 szeptember pingvin
  • Szeptemberben jön Colin Farrell várva várt Pingvin-alakítása!
  • Harry Potter, Maffiózók, akciófilm és animációs film is lesz az HBO Max szeptemberi kínálatában.
  • Összegyűjtöttük az HBO Max legfontosabb 2024. szeptemberi premierdátumait.

A Sárkányok háza fináléjától eltekintve az augusztus meglehetősen csendes hónap volt az HBO Max számára, de szeptemberben ismét 100%-ra kapcsol a streamingszolgáltató. Összegyűjtöttük, hogy mikre lesz érdemes leginkább odafigyelni a platform háza táján, hogy egy percig se unatkozzunk, ha az esős idő egy-két napra bezár minket a négy fal közé.

HBO Max premierek 2024. szeptember:

1. Pingvin (The Penguin)

Ha annyira népszerű egy karakter, mint Pingvin a DC-univerzumban, akkor nyilvánvalóan kell neki egy saját spin-off sorozat. Ami azt illeti, az HBO le is csapott a lehetőségre, és Colin Farrell főszereplésével láthatjuk az egy héttel a Batman eseményei után játszódó szériát. A Pingvin premierje szeptember 19-én lesz.

2. A fiú és a szürke gém (The Boy and the Heron)

A legjobb animációs film Oscar-díjának 2024-es nyertese a Hayao Miyazaki által rendezett Studio Ghibli-mese. A történet egy fiatal fiúról szól, aki anyját keresve egy fantasztikus világban találja magát. Az angol szinkron szereplőgárdája egyébként olyan A-listás sztárokat vonultat fel, mint Christian Bale, Dave Bautista, Gemma Chan, Willem Dafoe, Robert Pattinson és Florence Pugh. A fiú és a szürke gém szeptember 6-án került fel a Max-ra.

3. Polgárháború (Civil War)

Alex Garland rendezte ezt az 50 millió dolláros költségvetésből készült filmet, ami egy haditudósító csapatot követ, akik egy disztópikus Amerikában élnek. A történet szerint a csoport veszélyes útra indul az országon keresztül, hogy Washington D.C-ben interjút készítsenek az elnökkel, mielőtt a lázadó csoportok megszállnák a Fehér Házat. A Polgárháború premierje szeptember 13-án lesz.

https://youtu.be/ODvmAml2pxI?t=1

4. Ragyogj TV, ragyogj (I Saw the TV Glow)

A tinédzser Owen éppen próbálja átvészelni a külvárosi életet, amikor az egyik osztálytársa mutat neki egy titokzatos, késő esti tévéműsort: látomás egy természetfeletti világról, ami valahol a sajátjuk alatt rejtőzik. A televízió sápadt fényében Owen valóságérzékelése meginog. A Ragyogj TV, ragyogj bemutatója szeptember 20-án lesz.

5. A Maffiózók atyja: David Chase (Wise Guy: David Chase and the Sopranos)

Alex Gibney rendező kétrészes dokumentumfilmjében mélyen elmerül a Maffiózók (The Sopranos) alkotója és írója, David Chase elméjében, hogy bemutassa életét és karrierjét, miközben egyedülálló betekintést enged a sorozat készületeibe is. A műsorhoz olyan sztárok is csatlakoztak, mint Lorraine Bracco, Edie Falco és Michael Imperioli. A Maffiózók atyja: David Chase már az HBO Maxon!

6. Margarita

Az HBO Max spin-off sorozatot készített a Csacska angyalból! Az ikonikus argentin sorozat az eredeti főhősnő, Flor lánya, Margarita történetét mutatja be. Igazi modern tündérmese: a tizenéves árva Margarita egy varázslatos helyen szeretné megvalósítani az álmait, amíg egy ravasz boszorkány nem próbál neki keresztbe tenni. A Margaritát már streamelheted.

7. Coming from America

Négy afroamerikai család mindent kockára téve szedi a cókmókját, hogy a lehetőségek és az olcsó lakhatás új földjére költözzön: Afrikába. 5000 mérföldet utaznak, hogy szerelmet, munkát és jobb életet találjanak őseik földjén. Ugyanakkor először is túl kell élniük az elkerülhetetlen kultúrsokkot, de ha kibírják, az életük örökre megváltozhat. A Coming from Americát már streamelheted az HBO Max felületén.

Négy afroamerikai család egész addigi életüket otthagyva Afrikába költözik

8. Brilliáns barátnőm (My Brilliant Friend)

A végéhez közeledik az Elena Ferrante regénysorozatából adaptált HBO-sorozat. Már felkerült a platformra a Briliáns barátnőm negyedik és egyben utolsó évadának első epizódja. A tíz részből álló évad lezárja azt a 60 évet felölelő történetet, ahogyan Elena Greco megismerte élete legfontosabb barátját, Raffaella „Lila” Cerullót.

A 4. évad Elena és Lila felnőtt életét mutatja be, ahogyan próbálnak egyensúlyozni az anyaság, a karrier, a természeti katasztrófák és egyéb nehézségek között, miközben átélik az 1980-as évek Olaszországának viharos időszakát és társadalmi zűrzavarait.

9. Játsszunk gyilkosost! (Bodies Bodies Bodies)

Egy csapat gazdag húszéves bulit tervez egy távoli családi kastélyban. Az egyik társasjáték viszont balul sül el, sőt ami azt illeti, rettenetesen rosszul: kiderül, hogy ebben a társaságban nincs hiány hátbaszúrásból és hamis barátokból. A Játsszunk gyilkosost! szeptember 20-án érkezik az HBO Max felületére.

10. Harry Potter

Az ősz bizony sokak számára egyet jelent a Harry Potterrel, hiszen nincs is jobb, mint amikor a kanapén egy puha takaró alatt menekülünk el a varázsvilágba, amíg odakint szakad az eső. A Harry Potter-filmek összes része elérhető már az HBO Max felületén. Irány a Roxfort! Legalább addig is lesz mit néznünk, amíg nem készül el a történet sorozatváltozata.

Fotó: IMDB