Dakota és Elle Fanning- a trendi testvérpár

2011. szeptember 19.

Jelenleg is javában zajlik a London Fashion Week, ahonnan – ha követitek a Marie Claire Facebook oldalát- folyamatos friss információkat kaphattok első kézből. Kanyarodjunk most egy kicsit vissza, ugyanis az alábbi fotó a New York Fashion Week-en készült az egyre népszerűbb Fanning lányokról, akik a Rodarte 2012-es kollekció bemutatóján tették tiszteletüket.

A gyerekszínészként befutott Dakota (17) babérjaira nem más tör, mint saját kishuga Elle (13). A jellegzetes törékeny karakterű nővéreket nem csak a filmipar, de a divat világa is felfedezte magának. Dakota már több ízben dolgozott együtt Marc Jacobs-sal, legutóbb ő lett a tervező új illatának (Oh Lola!) reklámarca. Elle szintén szerepelt már a divatház reklámanyagaiban, de még kiemelkedőbb, hogy a Rodarte tervezőpárosa (Kate és Laura Mulleavy) egyenesen múzsájának választotta őt.

Minden bizonnyal sokszor fogjuk még látni őket filmekben és divatanyagokban egyaránt. Azt pedig csak remélni lehet, hogy ők nem tévednek a „zűrös” tinisztárok lejtőjére.

(Képek forrásai: vogue. fr, cooltowear.com, faultmagazine.com, jamolly.blogspot.com, tooshallow.com, weheartit.com)