Ritkán szoktak magukkal ragadni a kampányfotók, mert általában jól bevett pózokkal, helyszínekkel dolgoznak és már nem sok újat tudnak mutatni. DE! Most bukkantam rá a Fendi 2011-2012-es kampányképeire, amiket szerintem- ha nem kellene munkába sietnem épp- akár órákig tudnék nézegetni.

Az olasz luxusmárka ismét a két vezető modellt választotta reklámfotói arcaként, Anja Rubik-ot és Baptiste Giabiconi-t. Már korábbi 2010-es projektjüket is velük készítették, és úgy látszik a képek készítője, maga Karl Lagerfeld erősen ragaszkodik a pároshoz. A képek színvilága hihetetlenül megfogott, a meleg és a hideg színek is különös mód harmonizálnak egymással. A díszleteket teljes mértékben a kollekció színpalettájához hangolták.

Meglepő mód elég sok fotó készült, így ide most csak néhányat emeltünk be. Érdemes meglátogatni a Fendi weboldalát, és megcsodálni a többi alkotást is. Ritka az ilyen!

Képek forrásai: inmale.com, talkingwithtami.com, fashionizers.com, hypemeanseverything.com, stylefrizz.com, zsadankastyle.blogspot.com