Kimondottan a nőket tartotta szem előtt Tóth Boglárka dizájner, aki olyan széket tervezett, amelynek a háttámlája jól megtartja a kabátot vagy a kardigánt, a karfáján pedig kihajtható akasztó gondoskodik arról, hogy a táskánkat ne kelljen a földön tartanunk.


A Charrie névre keresztelt szék tervezési fázisa véget ért, elkészültek a műszaki rajzok, kiválasztották az anyagokat, amelyekből a széket gyártani szeretnék. A következő lépés a prototípusok elkészítése, ami azért is fontos, hogy a tervező nemzetközi kiállításokon, pályázatokon mutathassa be a széket. A prototípus legyártásához, illetve a kiállítási költségekhez Boglárka a http://www.creativeselector.hu/ weboldalon gyűjt támogatókat.

Tóth Boglárka eredetileg közgazdászként diplomázott Helsinkiben, majd szintén Finnországban járt divat- és textiltervező szakra. Miután hazaköltözött, több divatcégnél dolgozott tervezőként, majd a lakberendezés iránt kezdett érdeklődni, és elvégezte a KREA enteriőrtervező szakát. Ezt követően Milánóba költözött, ahol enteriőrtervezői mesterképzést végezett a Scuola Politecnica di Design nevű dizájniskolában.