Jótékonysági divatbemutató

2012. március 05.

A magyarországi Rotary Club március 10-én 19 órai kezdettel divatbemutatóval egybekötött jótékonysági estet tart a Boscolo Hotelben. A bemutatón Makány Márta, Tomcsányi Dóri, Funmileyo Deri, Innoé, Claudia Mileji, Szépligeti Ágnes, a Furla és a Marinepool legújabb kollekcióit lehet majd megtekinteni. A szervezők a megvásárolt belépőjegyekkel a Gift of Life programot támogatják, amely a veleszületett szívbetegségben szenvedő gyerekeket segíti.

Tomcsányi Dóri tavaszi kollekciójából


A Brooklynban működő Rotary Club alapította GOL (Gift of Life) ernyőszervezetként működik, és nemre, nemzeti hovatartozásra való tekintet nélkül azokat karolja fel, akiknek egyébként semmilyen lehetőségük nem lenne bizonyos orvosi szolgáltatásokhoz hozzájutni. A világ különböző pontjain tevékenykedő Rotary Klubok programjaik segítségével már több mint 12 ezer gyermeket mentettek meg 67 országban, 6 kontinensen.

A Rotary Magyarország és a Gift of Life International projektje keretében az Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központját támogatják, azaz anyagi segítséget nyújtanak az országhatárokon túlról érkező, szívsebészeti ellátásra szoruló gyermekek kezeléséhez. A divatbemutatóra, amelynek háziasszonya Szabó Patrícia lesz, a belépőjegyek ára elővételben 4000 Ft (info@arsfactory.hu), helyszíni vásárlás esetén 5000 Ft.

Szöveg: Gönczi Petra