Mancs formájú szappan állatbarátoknak

2012. március 22.

Jelenleg is tart a Lush üzletben az a kampány, amelynek a célja, hogy a vásárlók és a Lush hozzájáruljon a gazdára váró kutyák ivartalanításához. Négyszáz darab szappan eladása már 40 kutya ivartalanítási költségeit fedezné. Március 24-én, szombaton 15 órától a Kristóf téri üzletben vendégül látják a Pilis-Budai Kutyamentők Egyesületének tagjait, akik örökbe fogadható kutyákat is hoznak magukkal.


Az egy hónapig tartó kampány idején a Lush boltokban kapható az erre az alkalomra készült, mancs formájú Paw Print szappan, amelynek az illata megegyezik a Grass tusfürdő „zöld” illatával. A 100 grammos szappanok ára 1000 Ft + Áfa, azaz 1270 Ft. A Paw Print szappanok eladásából származó, az Áfa befizetése után megmaradó teljes bevételt a Lush a Pilis-Budai Kutyamentők Közhasznú Egyesületének adományozza. Ez 400 db szappan eladása esetén 400 000 Ft, ami közel 40 kutya ivartalanítására elegendő.

A Pilis-Budai Kutyamentők elsődleges célja minden esetben a kóbor kutyák eredeti gazdához való visszajuttatása. A talált, befogott kutyákat biztonságba helyezik, orvoshoz viszik, lefotózzák, gazdáikat plakátokon keresik. Az egyesületnek nincs menhelye, a kutyákat ideiglenes jelleggel családok fogadják be. A kutyáknak itt szeretetben, törődésben, ápolásban van részük, ami jelentősen segíti testi-lelki rehabilitációjukat. Az egyesület a kutyákat beoltva, mikrochipezve, a szukákat ivartalanítva adja örökbe olyan helyre, ahol a tartás körülményeit az egyesület tagjai a későbbiekben rendszeresen ellenőrzik.

Kapcsolódó bejegyzés:

Embert kutyájáról