Sokan ismerünk olyan embert, aki szeret magával hurcolni egy könyvet, lépten-nyomon hirdetve, igen én ezt olvasom. Aztán amikor rákérdezünk/belekérdezünk, kiderül, hogy jaj még az elején tartok… Könyvvel a kezünkben mászkálni életérzés, a könyv személyiséget, hangulatot, beállítottságot takar… Egyszóval üzen!
Olympia Le-Tan tervező pont ezt használja ki ironikus, fanyar humorú táskáival – a kézzel készített csodák ugyanis könyvekre hajaznak, méretben, színben, borítókban egyaránt. Hollywood és sztárjai már felfedezték, és talán az sem véletlen, hogy pontosan kiknek a kezében láthattuk már – Natalie Portman, vagy Michelle Williams például, akik nem az üresfejű szépségek körébe tartoznak… És mint fentebb már említettük, egy jól eltalált könyvcímmel üzenni is lehet…

Natalie és a lookhoz illő Lolita Nabokovtól

Michelle, balra a Zabhegyezővel; jobbra egy Arthur Miller „kötettel”,
stílszerűen, az Egy hét Marylinnel bemutatója idején 
Olympia legújabb, 2012-13 őszi/téli könyvbemutatójáról pedig Susie Bubble tolmácsolásában szerezhettünk tudomást és nyerhettünk betekintést. Az új kollekció az „Erő, Korrupció és Hazugságok” elnevezést kapta, így a könyvcímek sem véletlenek.

Természetesen én is elgondolkodtam, hogy milyen könyvvel járkálnék aktuálisan fel s alá. És Ti?
(forrás: olympialetan.com, stylebubble.co.uk, theflygirlguide.com)