Pop-up store-ban a magyar tervezők

2012. március 30.

Az Ourstyle Boutique ideiglenes üzletet nyitott március 28-án az Aréna Plázában, ahol több mint 20 magyar divattervező aktuális kollekciójából válogathatnak az érdeklődők.

Az egyébként webshopként és online divatmagazinként működő Ourstyle Boutique küldetése, hogy menedzselje, promotálja a magyar tervezőket, ezért olyan helyet kerestek pop-up üzletüknek, ahol a lehető legtöbb látogatóval ismertethetik meg a hazai dizájner márkákat.

Az üzletben többek között megtalálhatók lesznek a Lokalwear, Anh Tuan, Nanushka, rekavago, DoraAbodi, Sarman Nora, és az Artista ruhái, kiegészítői is. Az Ourstyle Boutique szerint ők mind olyan tervezők, akik munkáinál megfelelő az ár-érték arány és szem előtt tartják a nemzetközi trendeket is kollekcióik megalkotásakor. Alkotásaik a boltban egy-egy szigetet fognak alkotni, hogy minden egyes ruhadarab és kiegészítő figyelmet kapjon, melyek árkategóriák szerint is elkülönülnek majd, így egy-egy luxustermék is megfér majd az egyébként megfizethetőbb árú darabok mellett.