Traktorozás, gasztróbemutató, bútorvásár

2012. április 13.

Három remek és hasznos program a hétvégére: WAMP a Millenárison, ahol a dizájnerek mellett a gasztró szekció is rákapcsol. Különleges könyvbemutató Sóskúton, elsősorban a lovakért, traktorokért, háziállatokért rajongó gyerekeknek. A Belvárosban pedig kertibútor vásár egy vezető dizájnboltban.


Komatál a hónap dizájnerétől

A WAMP-on ötvösök, grafikusok, textilesek, keramikusok, üvegművészek, játékkészítők mellett több, itthon és külföldön is díjazott valamint nemzetközileg elismert magyar tervező képviselteti magát. Ismét jelentkezik a WAMP+, roskadoznak majd a finomságoktól a gasztró szekcióban kiállítók asztalai, sőt egy délután erejéig a WAMP vendége lesz a Katona József Színház is.

A legigényesebb munkákat és legvagányabb tervezőket bemutató WAMP + szekcióban ezúttal ott lesz az Artista, Ferencz Vanda és izgalmas ékszerei, Geréby Zsófi kifejezetten városi biciklistákat célzó UrbanLegend ruhakollekciója, Gyulai Nati merész öltözékei, Berecz Vanda fantasztikus táskái, és a Zagabo divatmárka.

A hónap dizájnere áprilisban: Dombon-a-tanya. A Nagy Anna Nóra, Juhász Anikó és Stibrányi Eszter alkotta, építészként végzett trió, hétköznapi használati tárgyakba lehel új életet, s az ihlet forrása a kulturális tradíció mellett a természet. A WAMP-ra vadonatúj, a komatál „intézményét” újragondoló kollekcióval készülnek.

2012. április 15., Millenáris, B csarnok, nyitva: 10-től este 6-ig. Infó: www.wamp.hu

Maszattal a tanyán

Rendhagyó könyvbemutatót szervez a Pagony Kiadó a Maszat a vonaton című könyvéhez kapcsolódva április 14-én, szombaton 10 órától. A sóskúti Pipacshon tanyán szeretettel várják a kicsiket, a nagyobbakat és a szülőket is. Aki rajong a lovakért, a traktorokért, a lovaskocsizásért, a háziállatokért és kíváncsi Maszat kalandjaira, mindenképp ott a helye.
Ott lesznek a könyv alkotói, Berg Judit és Agócs Írisz, lesz meseolvasás, kötélhúzás, zsákban futás, patkódobás, színezés, játék és vidámság.

Belépőjegy gyerekeknek: 500 Ft, felnőtteknek ingyenes.
A helyszínről bővebb információ: pipacshon.hu.
A program: pagony.hu/programok.

Basic raktárkiárusítás

Lassan itt a grillszezon, a kerti borozgatások, üldögélések ideje. Az egyik vezető belvárosi designbútor üzlet ennek jegyében rendez tavaszi akciót a hétvégén. Április 14-15-én kültéri bútorok vására és raktárkiárusítás lesz a Basic-ben.

Bútorok, formák sokszínűsége és design: ez a Basic Collection. A világ különböző pontjain gyártott termékek széles választékával várják az érdeklődőket a Basic bemutatóterembe, biztos, hogy mindenki megtalálja a kedvenc darabját. Infó: basiccollection.hu