Elnézést, de Gagának most sincs mozgása 26 évesen …

2012. június 05.

Elnézést, de Gagának most sincs mozgása 26 évesen 😀
És az Alejandro klipje alapból egy Madonna koppintás volt, úgy mint a Born This Way is. Én is szeretem Gaga számait, annak ellenére hogy elkötelezett Madonna rajongó vagyok, valóban tehetséges énekes (és csak énekes, hisz ott van neki a Haus of Gaga, ami mindent kitalál neki, és valljuk be táncolni sem tud, ha meg táncol akkor elcsuklik a hangja). De ne mondja senki, hogy Madonna koppintja Gagát, hiszen amikor Madonna már magassarkút viselő férfiakkal pózolt és csúcsos melltartót hordott Gaga nagyjából 2-3 éves lehetett.
Ha már ócsároltok, akkor előbb olvassatok utána a dolgoknak, ne beszéljetek sületlenségeket! Komolyan, már azért nincs is kedvem meghallgatni akármelyik Gaga-albumot, mert akárhol olvasok Madonnáról egy cikket, rögtön ott terem néhány "little monster" és mindenféle butaságot összehord, egyre idiótább képet festve ezzel Gagáról. Nem lehet összehasonlítani Madonnát és Lady Gagát, ez olyan mintha Michael Jacksonhoz akarnánk felmagasztalni Justin Biebert. Alig pár éve tevékenykedik Gaga, nincs mögötte még annyi, hogy bebiztosítsa magát a zeneiparban és a popkultúrában annyira, mint amennyire Madonna már bebiztosította magát. A Backstreet Boys is szuper volt a 90-es években. Ma pedig sehol sincsenek már.
Egyébként meg nem értem, hogy miért kell idejönni és, már elnézést de leszarozni a koncertet, amiről feltételezem kb. megnéztél két fényképet és az alapján mondasz véleményt.
Ha már Gaga-fanok vagytok, akkor talán az ő nézeteivel is azonosulhatnátok, persze ha tudjátok, hogy egyáltalán mik is azok, mert ha tudnátok, nem jönnétek ide gyűlölködni!
U.i: igazán jó cikk lett (mint bármely másik cikk Kristóftól).
Vera