Kristóf, ezzel az idézettel is pont magad ellen be…

2012. június 14.

Kristóf, ezzel az idézettel is pont magad ellen beszélsz. Ebből a mondatból is gyönyörűen látszik, hogy GaGát nem érdekli ez az egész "ki a királynő?" téma, egyáltalán nem jellemző ez a "bitching" a személyiségére. (Mert szerintem ez nem több annál.)
Ezt persze én is csak úgy tudom állítani, hogy ez jön le azoknak az interjúknak, beszédeknek és koncertfelvételeknek a százaiból, amit már láttam tőle. Nem hiszem, hogy megjátszaná magát.

Madonna az, aki megszállottja ennek a témának, és azoknak, akik mind a két énekesnőt figyelemmel követik, ez szerintem elég egyértelmű. Úgy gondolom, hogy Te nem tartozol ebbe a csoportba, hiszen a fenti és régebbi írásaidból is az derül ki, hogy nagyon csekély és felületes az, amit GaGáról tudsz / tudni vélsz. Számomra -aki mindig is szerette Madonnát- ez kezd nagyon kiábrándító lenni. Azt kell, hogy mondjam, hogy ez a viselkedés és a naagy pacifista szellem, ami az MDNA koncértturné egyik központi témája is lett, elég összeférhetetlen és hiteltelen a szememben – és ezzel párhuzamosan a Te viselkedésed is, Kristóf. Imádom a könyveidet és a cikkjeidet (a Hajónaplókat tegnap fejeztem be), de már nehezen vettem rá magam arra is, hogy elolvassam ezt az írásodat, azért, mert tudtam, hogy biztosan lesz benne legalább egy kis odaszúrás GaGának és a rajongóinak. Ahogyan a legtöbb hasonló munkádban is érzik ez az elfogultság.

Madonna és Gaga számára is a béke, az elfogadás az az érték, amit zenéjük és munkásságuk középpontjába állítanak. A közvetítés módja természetesen más. Ennek szellemében talán nekünk is pontot kellene tennünk ezeknek az értelmetlen vitáknak a végére, és Rád, mint "véleményvezérre" ez véleményem szerint még inkább vonatkozik. Ebben a szellemiségben ajánlom figyelmedbe a következő videót, 2:26-tól. Itt a válaszotok, Madonna-rajongók, nem hinném, hogy ennél többre bármikor is számíthattok. 🙂

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fJV1JodhFdQ