WAMP – utoljára a szabadban

2012. szeptember 15.

A design-vásár több mint száz kiállítója az Erzsébet térre vár most vasárnap. De a WAMP nem csak vásárlóként számít rád. Olvasd el pályázati felhívásukat.

A tanévkezdésre gondolva különleges füzeteket, és sok egyéb ellenállhatatlan apróságot hoznak a kiállítók a WAMP szeptember 16-i vásárára, az Erzsébet térre. (A rendezvény októbertől zárt helyre költözik.) Megismerhetjük Agócs Írisz újrahasznosított papírból készülő, kézzel szitázott Noto notesz sorozatát, Kun Dorottya Könyvészet márkájú, kézzel és törődéssel készült naplóit és füzeteit, Róth Anikó bűbájos rajzokkal díszített naptárait, határidőnaplóit és spirálfüzeteit.

A hónap designere szeptemberben a Kiskakas. A gyerekeknek készülő tárgyakat, kedves csomagoló papírokat, egyedi füzeteket kínáló fiatal designműhely Sikó Bori, Bella és Balázs közös ötlete alapján született. Legújabb kollekciójukban, amelyet egy fiatal hangszerkészítő mester, Hild Dániel jegyez, fából készülő állatfigurák szerepelnek. Az állatsereglet minden egyes mívesen kidolgozott, finoman stilizált darabja kézi munkával, gőzölt akácból és hársfából készül, olykor 16-20 munkaóra alatt.

Pályázat

Nyílt pályázatot hirdet a design vásár WAMP+ szekciójában való kedvezményes részvételre. A kezdeményezés célja, hogy kedvezményes megjelenéshez juttassa a kivételesen magas színvonalú tárgyakat készítő művészeket, azokra egy speciális installációval felhívja a látogatók figyelmét, valamint, hogy a vásár kommunikációjában kitüntetett szerepet kínáljon nekik. A WAMP+ résztvevői közé olyan tervezőket, márkákat vár, amelyek igényes anyaghasználattal készülő újszerű, progresszív, és minőségi termékeket kínálnak, saját kollekcióval rendelkeznek. Arculatuk, karakterük markáns, s mint ilyen követendő példaként, etalonként szolgálhatnak a feltörekvő hazai tehetségek számára.
A pályázaton elnyert lehetőség 3 alkalomra szól.
A pályázat leadási határideje 2012. szeptember 30.
A pályázati kiírás és az adatlap a wamp.hu oldalról tölthetők le.