Sötétedés után az állatkertben

2012. november 12.

Jártál már zárás után az állatkertben? Láttad már a jegesmedvét a kulisszák mögött? Kíváncsi vagy rá milyen az akvárium hátulról? Szívesen etetnél makit a tenyeredből? A Fővárosi Állatkertben tettünk sétát sötétedés után.

A Fővárosi Állatkertben izgalmas sétán vehettünk részt, hogy együtt ünnepeljük a Montice tejtermékeket forgalmazó Mona Hungary Kft.-vel, hogy idén megkapták az Arany Oroszlán Díjat. Az Alapítvány a Budapesti Állatkertért olyan kiemelt partnereinek adja át ezt a díjat, akik a legtöbbet tesznek az állataikért. Ráadásul a brand öt éve Cloé, az oroszlánfóka nevelőszülője is, akit az állatkerti showban is láthatunk.

Túránk során nemcsak azt nézhettük meg mit történik zárás után az Állatkertben, de megcsodálhattuk a nemrégiben átadott Varázshegyet is, amit tényleg mindenkinek ajánlunk így télen is, és szakértő állatgondozók vezetésével bejutottunk a kulisszák mögé.

Nemcsak a gyerekek, de mi felnőttek is nagyon élveztük, hogy a madagaszkári makikat mazsolával etethettük, hogy megnézhettük, hogyan kap be egy szöcskét egy kaméleon, és hogy milyen családias hangulatban élnek közel egymáshoz a fókák és a jegesmaci.

Infó: www.zoobudapest.hu, www.monahungary.hu