Fotózz, nyerj és utazz a Samsarával!

2012. november 27.

December 20-án kerül a mozikba a Világok arca: Baraka alkotóinak új filmje, a Samsara – A lét örökös körforgása. A premierhez kapcsolódóan a forgalmazó ADS Service és az utazom.com fotópályázatot hirdet, amelynek célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a természet értékeire és a világ kultúráinak sokszínűségére.


A Samsara – A lét örökös körforgása fotópályázatra az azonos című film képi világához hasonló témájú színes, vagy fekete-fehér képeket várnak. A versenyen életkortól, lakóhelytől, foglalkozástól függetlenül bárki részt vehet, nevezési díj nincs. Egy induló legfeljebb 3 képpel pályázhat, amelyeknek a szerzői jogaival rendelkezik, és amelyek tartalma nincs számítógépes utómunkával megváltoztatva.

A beérkezett pályaműveket az On the Spot készítői, Cseke Eszter és S. Takács András, valamint a Magyar Fotóművészek Szövetségének elnöke, Szamódy Zsolt bírálja majd el. A legjobb fotó készítője 12 napos Korzika gyalogtúrát, a második helyezett a Mont Blanctól a toszkán tengerpartig tartó 10 napos gyalogtúrát, a harmadik helyezett pedig egy 5 napos gyalogtúrát nyer a Dolomitokba a www.utazom.com jóvoltából. Az első három helyezett műveiből, valamint a zsűri által kiválasztott további 10-15 képből az ADS Service Kft. kiállítást szervez.

A pályázat beküldési határideje 2012. december 5.

Az eredményhirdetés december 14-én lesz, a hivatalos díjátadó pedig december 17-én, a film díszbemutatóján az Uránia Nemzeti Fimszínházban.

A részletes pályázati feltételek itt olvashatók: https://www.facebook.com/samsara.hu