Klasszikus luxus a Belváros szívében

2012. november 28.

Több mint negyven világhírű luxusmárka érkezik Magyarországra az Andrássy úton épülő il Bacio di Stile luxusáruházba. A világörökség részét képező 19. századi épület ad majd otthont az 5000 m2-es áruháznak. A tervezett hat szinten a már jól bevált receptnek megfelelően alakítják ki a szinteket, lesz kávézó és étterem, szépségápolás és természetesen divat, utóbbi pedig nem is akármilyen.

A legalsó szinten a világ nagyvárosaiban már jól ismert Luxury Nail Spa és olyan sportosabb vonalat képviselő márkák foglalnak helyet, mint a LOVE Moschino, Jacob Cohen vagy a Porsche Design. A földszinten a Le Mer és Chanel felső-kategóriás szépségápolási termékeit találhatjuk majd meg, illetve a kiegészítők szerelmeseinek nagy örömére, Tod’s, Valentino, Jimmy Choo, Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo, Sergio Rossi és Giorgio Armani cipőket, táskákat és egyéb kiegészítőket.

Az első és a második emelet a világmárkák találkozási színhelye lesz; a nem teljes lista szerint olyan brandeket láthatunk testközelből, mint Céline, Donna Karan, Oscar de la Renta, Salvatore Ferragamo, Jil Sander, Giorgio Armani, Chloé, Lanvin, Bottega Veneta, Valentino, vagy Saint Lauren Paris. Emellett az illusztris lista mellett a szélesebb rétegeknek is kedvez a hely, elérhetőbb divatmárkák miatt- mint amilyen a Juicy Couture, See by Chloé, Moncler Gamme Bleu, Pinko, Guess by Marziano, Armani Collezioni vagy RED Valentino – szintén érdemes lesz betérni.

A harmadik emelet a férfiak birodalma lesz: a visszafogott stílust kedvelők, de a legújabb trendekre vadászók is egyaránt megtalálják számításukat, többek között az Armani Collezioni, Pal Zileri, Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo, Giorgio Armani, Lanvin, Tom Ford, Brioni és Tod’s darabok forgatagában.

A kulináris élvezetékért betérhetünk az utcaszinti kávézóba, vagy az épületkomplexum tetején kialakított bár és étterem részbe. A pazar kilátás mellett a bár kínálta meglepetés vendégek miatt is érdemes lesz hosszabban időzni: sosem tudhatjuk ugyanis, melyik világsztár jelenik majd meg egy-egy fellépés erejéig.