Maison Marquise – Az új magyar luxusmárka

2012. november 29.

November 27-én betekinthettünk egy exkluzív, zártkörű klubba, ahol csak az igényes és egyedi stílust kereső hölgyek juthatnak tagsághoz: Tóth Bori bemutatta új márkájának, a Maison Marquise-nak (Márkinő Háza) haute couture kollekcióját.

A ruhák tervezésénél a húszas évek maszkulin divatja adott ihletet a tervezőnőnek, mely stílus romantikusabb átiratát viselték a modellek a szalonbemutatón. „Ez nem csak arról szól, hogy vásárolunk egy ruhát. A Maison Marquise egy életérzés, ahol a kifinomult elegancia és a luxus ötvöződik a kollekció időtálló darabjaiban.

A „Márkinő Háza” egy szimbolikus klub, ahol a személyes ajánlással bejutott hölgyek nemcsak válogatnak a szebbnél szebb darabok között, hanem művészetekről, gasztronómiáról és az élet egyéb dolgairól is beszélgetnek – hangzott el a sajtótájékoztatón.

A Maison Marquise-nak két vonala van: az abszolút couture és a kis darabszámban készülő luxus prét-a-porter. A márka elsőként a moszkvai Estet Fashion Weeken debütált októberben, ahol hatalmas sikert aratott és további külföldi felkéréseket hozott a tervezőnőnek. Itthon az exkluzív showroomokban, és az évente négyszer megrendezendő szalonbemutatókon találkozhatunk majd a Maison Marquise legújabb kreációival.

További információ: www.maisonmarquise.com

Szerző: Máder Ágnes