„Legyél gyönyörű, legyél biztonságban” – A MAC támogatja a Kék Pont Alapítványt

2012. december 01.

December elsején kiemelt figyelmet fordítunk azokra az alapítványokra és szervezetekre, melyek az AIDS elleni küzdelmet támogatják. A magyar MAC Cosmetics ötmillió forintot adományoz a Kék Pont Alapítványnak.

A szépségipar egyik vezető márkája, a kanadai MAC 1994-ben hozta létre a MAC AIDS Fund alapítványt, mely a HIV-vel, vagy AIDS betegséggel együtt élő férfiakat, nőket és gyerekeket segíti világszerte. Jótékonysági akciójuk keretében a MAC Viva Glam rúzsok és szájfények eladásából származó teljes bevételüket az AIDS ellen küzdő szervezetek támogatására fordítják.

Idén először Magyarország is csatlakozott az akcióban részt vevő országok közé, és az AIDS világnapja alkalmából, a magyar MAC Cosmetics ötmillió forintot adományoz a Kék Pont Alapítványnak. A szervezet fontos szerepet vállal a hazai megelőzésben: többek között a tűcsere-programmal, ingyenes, gyorstesztes HIV-szűrésekkel, tanácsadással és egy olyan programmal, amelyet kimondottan nőknek hoztak létre „Csere Csak Csajoknak” néven.

További információ:

MAC AIDS Fund

Kék Pont

Kapcsolódó bejegyzéseink:

Piros szalag az AIDS elleni összefogásért