Dizájnkarácsony haladóknak – Újranyitott a wonderLAB!

2012. december 10.

Ha valakinek hétvégén nincs ereje, ideje, kapacitása a művészpiacon tolongani, és inkább hétköznap áldozna a nagybetűs divat és a dizájn oltárán, ne is keresgéljen tovább. Mondjuk, hová érdemes elsétálnia.

A hazai dizájnerberkekben járatosaknak régóta ismerősen csenghet a név (pláne WAMP-törzsvendégeknek), a hétvégén viszont új üzletet nyitott – azaz újranyitott – a wonderLAB néven együvé tartozó tervezőbrigád, méghozzá Budapesten, a Veres Pálné u. 3. szám alatt.

A péntek esti nyitás éppen olyan volt, amilyennek egy dizájnüzlet nyitóbulijának lennie kell: kutyák, koktélok, kelyhek… de a főattrakció természetesen maga az árukészlet volt – plusz a DJ –, azzal nem lehetett betelni. Nem mondhatunk mást: karácsony előtt mindenkit szívesen delegálnánk egy hosszabb-rövidebb látogatásra, legfőképp azokat, akik táskából, ékszerből, cipellőből szeretik a becses, egészen extra darabokat.

A teljesség igénye nélkül felsorolunk néhány tervezőt vagy csapatot, akiknek a remekbe szabott, szemkápráztató kis csodáival szívesen körbebástyáznánk a karácsonyfánkat: gyönyörű bőrkarkötők, bőrtáskák a DarageDesigntól, Mylo Pillow romantikusoknak és cukiságra éhezőknek,  ultracool női és férfifelsők, csupa dög, csupa rock ’n’ roll a YAKIRA-tól, topánkák, balerinák, csajos-finom cipellők a IcipiCipőtől, kutyáknak és stílusos gazdáknak pedig kizárólag Sixfeet design.

Választék van, lelkesedés van, optimizmus végkimerülésig, a csajok fáradhatatlanok és maximalisták… Szóval ha valahol, itt érdemes elkölteni a karácsony előtti utolsó fizetést. Hajrá.

Fotó: Wéber Áron