Weisz Fanni lett a Danubius hotelhálózat háziasszonya

2013. január 17.

A Danubius Hotels Group felkérésére Weisz Fanni a 2013-as évre elvállalta a szállodavállalat háziasszonyi szerepét. A szállodaláncot nem csak szépségéével és bájával győzte meg Fanni, hanem azzal is, hogy komoly szerepel vállal esélyegyenlőségi projektekben.

A tavalyi évben Weisz Fanni – esélyegyenlőségi aktivistaként – személyes részvételével támogatta a balatonfüredi Marina Hotelben fogyatékkal élő gyermekek számára megrendezett Danubius Mosoly Olimpiát, majd az adventi időszakban került ismét kapcsolatba Fannival a cipősdoboz akciót támogató szállodavállalat. A pécsi születésű Weisz Fanni neve Pécs hivatalos arcaként az idegenforgalommal is összekapcsolódik, így hivatalból is rendszeresen megfordul a Hotel Palatinus patinás falai közt.

A tavalyi évben megkezdett projektek folytatása mellett az előttünk álló évben a siketen született, ám sorsát a saját erejével megfordító különleges szépségkirálynővel a Danubius rendezvényeinek tiszteletbeli háziasszonyaként személyesen is találkozhatnak a vendégek, bájos arcával pedig a Danubius szállodák szolgáltatásait népszerűsíti majd, melyeknek ő maga is visszatérő vendége. Fanni a szilvesztert például édesanyjával és barátaival a Danubius Health Spa Resort Bük-ben töltötte.

„Fannit gyermekkorában gyakran hátrányos megkülönböztetés, bántás érte. Felkérésével egyben azt is szeretnénk kifejezésre juttatni, hogy vállalatunk dolgozói számára alapelv az esélyegyenlőség, magától értetődő embertársaink egyforma megítélése” -mondta a Danubius Zrt. PR-igazgatója, Fodor-Kassai Mónika.

Kapcsolódó bejegyzés: