Magyar sminkmester a New York-i divathéten

2013. február 09.

A 2013-as őszi/téli szezon bemutatóival startolt február 7-én a New York-i Fashion Week, ahol – hét sikeres év után – ismét a Maybelline lett a divathét hivatalos sminkese. A márka magyarországi sminkmestere, Larion Oscar is részt vesz az év egyik legjelentősebb divateseményén.

„A New York-i Fashion Week a divat és a szépség találkozása. Minden New Yorkból érkező trend inspirál valakit szerte a világban. Nagyon izgalmas az, hogy a Maybelline és a tervezők közös munkája hogyan formálja a szépség és a divat holnapi trendjeit” – mondja Damien Bertrand, a Maybelline globális márka elnöke.

Ez a találkozás most igazi különlegesség számunkra, mivel a Maybelline magyarországi sminkmestere, Larion Oscar is részt vesz az év egyik legjelentősebb divateseményén. Oscar olyan híres tervezők bemutatóin sminkel mint a DKNY és a Michael Bastian. Ezen kívül mindennap friss tudósításokkal és érdekes backstage hírekkel jelentkezik a divathétről, melyeket a Maybelline Hungary Facebook oldalán követhetünk nyomon.