Demcsák Zsuzsa: „Szeretem mutatni a nőiességemet”

2013. február 15.

Egyike a hat ismert magyar nőnek, akiket egy fotósorozat kedvéért férfivá alakítottunk. A fotózás szünetében megosztotta velünk szépségtitkait.

Milyen a jól ápolt férfi?

A jólápoltság alapvetően az összhangban látszik. Az öltözködés, a tisztaság, a minőségre törekvés, a finom modor együtt adják számomra a jó összbenyomást egy férfiról.

Gyönyörű hosszú hajad van. Sosem gondoltál rá, hogy kipróbáld a rövidet? 

Gyerekkoromban sokáig rövid hajam volt. Kifejezetten fiús voltam mind öltözködésben, mind viselkedésben. Aztán rájöttem, hogy micsoda lehetőségeket rejt, ha az ember nő, azóta ebből nem engedek. Egészen felnőttkoromig nem hordtam szoknyát, és inkább összefogva hordtam a hajam. Ma már kifejezetten szeretem mutatni a nőiességemet.

Mit rejt a fürdőszobaszekrényed?

Egész tárháza van nálam a kenceficéknek, imádom őket, viszont rendszertelenül használom. Arclemosónak popsitörlőt, tonikot, krémeket és szemránckrémeket is használok. Vannak kitűnő pakolásaim, amit talán havonta, kéthavonta egyszer teszek fel lefekvés előtt, ha érzem, hogy nagyon fáradt és elgyötört a bőröm.

 

Egy kimerítő hét után hogyan relaxálsz? 

A konyhában a gyerekeimmel tudok a legjobban kikapcsolódni. Ilyenkor rengeteg finomságot sütök, és miközben alkotok, minden rosszat elfelejtek, minden problémán túllépek. Ez a boldogság.

Szerző: Máder Ági