Saját alkotó erőnk

2013. április 05.

Egyre többet hallani a művészet és terápia kapcsolatáról, az önkifejezés gyógyító hatásáról. A „terápia” szó azonban még mindig sokakat távol tart attól, hogy kipróbálják, bennük milyen alkotó erők szunnyadnak, és hogyan tudnák azokat életminőségük, kapcsolataik javítására használni.

Április 7-én, az Integrált Kifejezés- és Táncterápiás Egyesület (IKTE) „KINT-A-BENT” címmel meghirdetett egész napos összművészeti programja segít, hogy felfedezzük a saját alkotó erőnket. A budapesti művészeti-közösségi élet egyik legújabb, legpezsgőbb helyszínének, a Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorháznak tereiben rendezett, párhuzamosan futó programok között 16 másfél órás workshop, 10 előadás, nyitott „játszó-tér”, kiállítás, performansz est és interaktív „Karmesterjáték” vár.

A különböző kifejezésmódokra – tánc/mozgás, rajz/festés, hang/zene, színház – fókuszáló 1,5 órás workshopokon és az adott témákat bemutató előadásokon mind saját élményt, mind elméleti tudásanyagot lehet szerezni a módszerről. Rövidebb belekóstolásra, különleges találkozásokra a nyitott „játszó-tér” alkalmas. Aki kíváncsi arra, hogy hosszabb önismereti folyamatok során milyen alkotások születnek (rajzok, festmények, kollázsok, szobrok, versek) azokat kiállítás, valamint performansz est várja.

Előzetes regisztráció ajánlott: www.ikte.hu