Egy rockzenész hétköznapja – Czutor Zoltán

2013. május 23. |

Czutor Zoltán énekes, zenész, a Belmondo együttes frontembere. Júniusi lapszámunkban őszintén beszél magáról, a családjáról és a terveiről. A kedvünkért most megmutatja hétköznapi arcát is: megnézhetjük, hogy telik Zoli egy napja.  

Fogselyem: A napot a fürdőszobai nagy tükör előtt kezdem. Szerintem a fogselyem fontosabb, mint a fogkefe, mert jobban tisztít és nem szárítja, vagy sérti fel úgy az ínyem, mint a mentolos fogkrémes fogkefe. Lehet, hogy őskori, de nekem bevált.

Simi etetése: Mielőtt elindulok otthonról, és a családom már ébren van, mindig együtt reggelizem velük. A reggeli babaetetés bearanyozza a napomat.

Virág: Csak néhány napig virágoznak a gyümölcsfák (ez éppen cseresznye). Nem is olyan rég, még derékig érő hóban jártam, így alig vártam már, hogy beszippanthassam a tavaszt. Nagyon feltölt a napfény és a virágillat.

Smink előtt: Megérkeztem a Marie Claire fotózására. A sminkes nem hiszi el, hogy a sok kencétől
csak leöregszik az arcbőröm. Szerintem egy vigyor és vastag csíkokban áll össze a smink… De meggyőzhető vagyok.

Smink: Meg lettem győzve.

Ebéd: Imádom a feleségem főztjét! Gulyásleves, sok hússal. Köret és kenyér nélkül. A pogácsát nem én eszem hozzá 🙂

Simivel: Ebéd utáni séta a babával. Imádom, ha hozzám ér! Remélem ő is imádja…

Próbahely: Az esti koncert előtt (is) itt találkozunk a zenekarral. Pakolás előtt nem árt egy kis zenei felelevenítés.

Busz: Ezen a hétvégén a Turbo zenekarral közösen koncerteztünk. A zenekari busz sokkal konszolidáltabb, mint azt a kívülállók gondolnák. Sehol egy örömlány, semmi füst, cserébe betegre röhögtetjük egymást.


Koncert: Ami előtte és utána van, az munka. Sok munka. A színpadon tartózkodás már maga a katarzis. A hírnév, a manírok nem érdekelnek. Csak ezért éri meg.

Alvás: Megint világos virradatkor érkezem haza. Csak arra gondolok, hogy nemsokára felkelek. Miért nem tudok egész nappalokat átaludni én is, mint minden normális rockzenész?

Még több Magazin

Léleksimogató kezelések érintésmentesen aromaterápia

Léleksimogató kezelések érintésmentesen