Cári pompa a Prieston Showroomjában

2014. szeptember 04.
A többezer, kézzel felvarrt Swarovski Elements kristályokkal díszített darabok méltó módon hódolnak Oroszország cári fényűzése előtt.

A Prieston by Noémi Nagy 2014-15 őszi kollekciójának sajtóbemutatóján jártunk a tervező elegáns, exkluzív szalonokat idéző Showroomjában. A nyitott gardróbban és a próbababákon kiállított ruhák – a márkához hűen- a modern nőknek készültek, de ebben a szezonban előtérbe kerültek a különleges alkalmak.

A drámai színekhez sejtelmesen áttört anyagok és virágmotívumok adnak buja játékosságot, a Swarovski Elements kristályok pedig a cári pompához méltó csillogást visznek a ruhákba.

A felhasznált anyagok többsége selyem alapú, de taft, brokát és némi pamut is található a kollekcióban. A színeket tekintve, a fenséges vörös és az élénk pink a meghatározó, míg a fekete és a nude legtöbbször kiegészítő árnyalatként jelenik meg az egyes darabokban.

Nagy Noémi első kollekcióját 2013 tavaszán mutatta be. Azóta rendszeres résztvevője a bécsi MQ Wienna Fashion Weeknek, valalmint számos felkérést kap jelentős nemzetközi divateseményekre. Legújabb 2014/15-ös őszi-téli kollekciójával nemrég meghívást kapott a Londoni Fashion Week-re, a következő tavaszi-nyári szezon darabjai pedig a Berlini Fashion Weeken debütálnak majd.

A színpompás darabokért kattints a képre!