Édes élet, boldog élet

2014. október 29.
Dr. Almási Kitti, klinikai pszichológus, Szilágyi László, a Sole-Mizo Zrt. kereskedelmi és marketing igazgatója és Kárai Dávid, az ízHuszár segítségével nemcsak megfejtettük, hogy Miért van az, hogy egy finom desszerttől sokkal jobban érezzük magunkat, de megismerkedtünk a valódi görög joghurtból készült új MIZO gyümölcsdesszertekkel is.

„Aki jóban van magával, élvezettel iktat be a programjai közé olyan időtöltéseket, amik kellemes élményeket okoznak a számára, kényeztetheti a testét-lelkét. Sokan azt gondolnák, hogy ez természetes, és mindenki erre törekszik. Ám a megfigyelések azt mutatják, hogy aki mélyponton van, megvonja magától ezeket a jutalmazó pillanatokat is, így nem tudja azokba beleengedni magát. Ez egy ördögi kör: aki rosszkedvű, még azzal sem segít magán, hogy elérhető kellemes kényeztetésekkel ellensúlyozza a hangulatát”- emelte ki dr. Almási Kitti a sajtótájékoztatón.

Szilágyi Lászlótól pedig megtudtuk, hogy a MIZO új Görög joghurtjai, az eredeti irányelv szerint, innovatív technológia segítségével készültek:
„A tradicionális görög joghurt úgy készül, hogy a kész joghurtot átszűrik, eltávolítják a savót. Az eredmény egy sűrű állagú joghurt lesz, amely a hagyományos joghurthoz képest kétszer annyi fehérjét tartalmaz. A krémes, sűrű állomány a magas fehérjetartalomnak, nem a magas zsírtartalomnak köszönhető. A MIZO görög joghurtjai a hagyományos gyümölcsjoghurtokhoz képest kétszer több fehérjét tartalmaznak, azonban alacsony, mindösszesen 0,2%-os zsírtartalommal rendelkeznek. Mivel a magas fehérjetartalom hozzájárul izomzatunk felépítéséhez, valamint az éhségérzetet csökkenti, ezért a MIZO görög joghurtjait nem csak desszertként, hanem főétkezések között is bátran ajánljuk”- mondta el cég kereskedelmi és marketing igazgatója.

Ezután Kárai Dávid az ízHuszár bloggere készített nekünk egyszerű, gyorsan elkészíthető, de nagyon finom desszerteket.