Ingyenes Marie Claire @Work iPad-alkalmazás

2014. november 20.
A Marie Claire magazin @Work melléklete plusztartalmakkal, extrákkal, exkluzív videókkal most ingyenesen letölthető az App Store-ból. Láttad már?

Érdekel, milyenek egy coworking iroda mindennapjai, kik látogatják, és micsoda lehetőségeket rejt a munkavégzés kevésbé hagyományos formája? Nemcsak Budapesten, de Bécsben is körülnéztünk.

Lépésről lépésre követhető stílustipjeinkkel tökéletes office lookot varázsolhatsz magadnak hétfőtől péntekig: a sminkre ugyanúgy hangsúlyt fektetünk, mint a frizurára vagy az öltözékre.

És szuperhősnőkkel is beszélgetünk. Olyan hazai, sikeres, inspiráló és hihetetlen munkabírású nőkkel, akik bármelyikünk példaképei lehetnek.

Ha pedig úgy érzed, egy pillanatra megtorpant a karriered, és egyelőre ötleted sincs, hogyan tovább, hét bevált coaching módszert is felvázolunk, amelyek új lendületet adhatnak és új szempontokat kínálnak a továbblépéshez.

Sőt: a legnagyobb világsztárok CV-jébe és zsebébe is benézünk, utánajárunk, Gisele Bündchen vagy Madonna miért köt jobbnál jobb üzleteket, és Jessica Alba befektetései miért bizonyulnak ekkora durranásnak.

Tarts velünk, és töltsd le ingyen a Marie Claire magazin @Work mellékletét az App Store-ból.

Letölthető innen!