Gyertek velünk beszélgetni: The Eve – a vizes vb sztárjai

2017. május 16.
A Marie Claire és a MOM Leroy Bistro első pódiumbeszélgetése, amelyen a vizes vb sztárjaival, Bíró Attila és Märcz Tamás szövetségi kapitányokkal és a Mindenki című film egyik főszereplőjével, Hais Dorottyával beszélgetünk.

A Marie Claire és a MOM Leroy Bistro sorozatot indít The Eve címmel. A pódiumbeszélgetéseknek a MOM Parkban található kozmopolita, nemzetközi és ázsiai konyhával is büszkélkedő MOM Leroy ad otthont.

Az első beszélgetésnek nem is lehetne aktuálisabb témája, mint a vizes vb. Az est háziasszonya az ismert újságíró, Gyárfás Dorka, aki a női és férfi vízilabda-válogatott kapitányait faggatja a közelgő világbajnokságról, a rájuk nehezedő teherről és az uszodán kívüli életükről.

A szövetségi kapitányokhoz egy-egy játékos is csatlakozik, illetve az Oscar-díjas Mindenki című rövidfilm főszereplője, Hais Dorottya, aki maga is válogatott műugró.

Időpont:
május 24., 20 óra

Meghívottak:

Bíró Attila
Märcz Tamás
Zalánki Gergő
Tóth Ildikó
Hais Dorottya

Bíró Attila korábban a magyar férfi vízilabda-válogatott másodedzője volt. 2015-től a magyar női vízilabda-válogatott trénere. 2016-ban a magyar válogatottal Európa-bajnoki címet nyert.
Märcz Tamás magyar olimpiai bajnok, később olasz színekben játszó vízilabdázó. 2017 óta – Benedek Tibort váltva – a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.
Hais Dorottya azon túl, hogy az Oscar-díjat nyert Mindenki című rövidfilm egyik főszereplője, válogatott műugró, sportága korosztályos országos bajnoka.

Az eseményen való részvétel asztalfoglaláshoz kötött. A foglalásokat az info@leroybistro.hu címen várjuk.

The Eve – tartalmas szórakozás kozmopolita környezetben (Kattints IDE!)

Vacsoraajánlat:

I. Kacsamájtatár koktélparadicsommal, retekcarpaccióval
Epres balzsamos saláta sous vide csirkemellel
Kókuszos túróbonbon mangópürével

II. Mascarponés zöldborsókrémleves bébirépával
Zöldspárgás rizottó érlelt sonkával és parmezánnal gratinírozott vajhallal
Málnás házi joghurt mandularopogóssal

#momleroy #marieclairehun #theeve
Május 24-én este 8 órától a MOM Leroy Bistroban. Parkolás a közeli utcákban vagy a MOM Park mélygarázsban.