Megjelent a január-februári Marie Claire

2019. december 12.
Palvin Barbarával a címlapon jelent meg az évvégi összevont lapszámunk. Nyitó fotóriportunkban már a jövőre figyelünk, és olyan fiatal aktivistákat mutatunk be, akik mernek kiállni maguk és mások jogaiért.

Palvin Barbara álomszép arca volt a vászon Linda Cantello sminkmester művészi sminkjéhez, a címlapképet és a belső fotókat pedig eredetileg az olasz Marie Claire készítette. Az egyik legsikeresebb magyar modell jelenleg a Giorgio Armani sminktermékek és az Aqua di Gioia illat arca.

Nem Greta Thunberg az egyetlen, akinek elege van az idősebb generáció kioktatásából, főleg ha a saját jövője a tét. Kilenc olyan fiatal és tehetséges nőt mutatunk be, akik beleszólnak a világ jövőjének alakulásába.

Fiatal, jóképű és tehetséges – naná, hogy címszerepet játszik a Rómeó és Júliában. És naná, hogy mi is szeretnénk jobban megismerni. Két nappal a 25. születésnapja és tíz nappal a premier előtt interjúztunk Kovács Tamással.

Túlöltözöm, tehát vagyok? A jó öreg jó ízlés, úgy tűnik, momentán az ízléstelenséget is jelentheti. Divatsztorinkban megpróbáltuk tetten érni, hogyan változott át az önkifejezésnek, mókának szánt hétköznapi divat magamutogatássá, hatás- és lájkvadászattá.

Béke, szeretet, egység és öröm – hirdeti a hiphopkultúra. Az amerikai bevándorlók alapította breaktánc Budapesten is dübörgött a szeptemberi World Urban Gamesen, és ma már az olimpia küszöbén áll. De mennyire enged helyet ez a bonyolult tornaelemeket és dinamikus mozdulatokat ötvöző, kemény és férfias műfaj a nőknek? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ hazai riportunkban.

Berlintől Zürichig sokan élnek közösen megtervezett és működtetett társasházakban. Lakói számíthatnak egymásra, az elszigeteltséget csak hírből ismerik, de a privát szféra szent és sérthetetlen. A co-housing remélhetőleg hamarosan itthon is megvalósul, addig is ellátogattunk a bécsi Wohnprojekt házba.

Utazás rovatunkban Bosznia-Hercegovinát ajánljuk, szerzőink arra biztatnak minket, hogy ha a legközelebbre utazva szeretnénk a legmesszebbre, egy szinte ismeretlen világba jutni, akkor Szarajevót válasszuk úti célnak.

Gasztró oldalainkon az új francia séfgeneráció magyar felmenőkkel rendelkező tagját, Amélie Darvast mutatjuk be. A séf mesélt új étterméről és a tökéletes lágytojás receptjét is megosztotta velünk.

A tavalyi női változat után idén a férfiak folytatásaiból választottunk egy novellát, az Ők is boldogan éltek? kötetből Totth Benedek Szívpörkölt című novelláját közöljük.

A normál méretű magazinokhoz most fekete színű, vízálló Catrice Lashes to Kill szempillaspirált csomagoltunk.