Elindult a Go Green Nagykövetszavazás!

2024. június 13.
Idén is keressük a Marie Claire Go Green nagykövetét! A szavazás elindult, szavazz arra te is, aki szerinted a leginspirálóbb és legzöldebb híresség!

Öt híresség, akiknek szívügyük a környezetvédelem, akik ismertségüket arra is használják, hogy a lehető legtöbb emberrel osszák meg a fenntarthatósággal és a zöld életmóddal kapcsolatos gondolataikat – és akik saját maguk is sokat tesznek önkéntesként a bolygónkért. Udvaros Dorottya, Puskás-Dallos Péter, Döbrösi Laura, Horányi Juli és Eke Angéle az idei jelöltjeink! Közülük választhatjátok ki a Marie Claire Go Green 2024-es nagykövetét.

A szavazás időtartama: 2024. június 13. – 2023. június 30. éjfél

A szavazók és a nyereményjáték-kérdésünkre válaszolók között kisorsolunk 10 darab Garnier ajándékcsomagot.

A csomag tartalma: Garnier Skin Naturals ragyogást adó, hidratáló arcápoló C-vitaminnal (50 ml), Garnier Skin Naturals ragyogást adó C-vitaminnal gazdagított micellás víz (400 ml) és Garnier Skin Naturals mindennapos, láthatatlan, ragyogást adó fluid SPF 50+ (40 ml)

Kattints a marieclaire.hu/gogreen-szavazas oldalra, és szavazz te is a kedvencedre!

FŐTÁMOGATÓNK: 

A nyereményjáték-felület, a részvételi feltételeket tartalmazó szabályzat és az adatkezelési tájékoztató elérhető: marieclaire.hu/gogreen-szavazas/. A játék időtartama: 2024. június 13. – 2024. június 30. éjfél. A nyereményjáték szervezője, a Central Médiacsoport Zrt. mint adatkezelő a játék során megadott adatokat kizárólag a cél megvalósulásáig és a szabályzatban meghatározott ideig kezeli. Igényérvényesítési cím: marieclaire@centralmediacsoport.hu

Fotó: Zsólyomi Norbert
Styling: Balogh Viktória
Smink: Kiss Csilla
Haj: Radván Simon
Ruha: COS
Növények: Flowers for Design Studio