Az Én és a kávém fotópályázatunk részletes leírása

2013. december 03.
Szeretsz kávézni? Szívesen fotózol? Kösd össze a kettőt! A legjobbak gyönyörű bögrét és előfizetést kapnak.

Tárgy: Én és a kávém – Fotózz, és nyerj a Marie Claire-rel!
Érvényes: 2013. december 4-től december 14. éjfélig
Eredményhirdetés: 2013. december 17., kedd, délelőtt 11 óra (az első három helyezett nevét és fotóját a marieclaire.hu-n tesszük közzé)

Hogyan pályázz?

A fotókat az enesakavem@sanomamedia.hu e-mail címre várjuk. Egy e-mail címről összesen maximum 3 fotóval lehet részt venni a pályázaton. Olyan – amatőr vagy profi – fotókat várunk, amelyeknek a kávézás, a kávé és az ember kapcsolata a témájuk. A fényképek lehetnek fekete-fehérek vagy színesek, és bármilyen eszközzel vagy eljárással készülhetnek (digitális, analóg; fényképezőgép, mobiltelefon stb.)

A beküldött fotó/fotók mellé írd meg a neved, a telefonszámod és az e-mail címed, amelyen értesíteni tudunk.

A megadott e-mail címre beérkező fotókat folyamatosan feltöltjük a Marie Claire Facebook-oldalára. A játék teljes időtartama alatt lehet szavazni a feltöltött képekre. A 10 legtöbb lájkot kapott fotó közül szakmai zsűri választja ki a három legjobbat.

A szakmai zsűri tagjai:

László Krisztina, a Marie Claire magazin főszerkesztője
Sütő Emese, a marieclaire.hu szerkesztője
Erdőháti Áron, fotográfus

A nyeremények:

1. helyezett: 1 db nagyméretű Skandi Trend bögre, egy hozzá passzoló kiskanál, egy egyéves Marie Claire-előfizetés, 1 db Fashion Shows magazin (a Marie Claire különszáma). A győztest és a győztes fotót a magazinban is bemutatjuk.

2. helyezett: 1 db Skandi Trend bögre, egy féléves Marie Claire-előfizetés és 1 db Fashion Shows magazin (a Marie Claire különszáma).

3. helyezett: 1 db Skandi Trend bögre, egy negyedéves Marie Claire-előfizetés és 1 db Fashion Shows magazin (a Marie Claire különszáma).

A nyertesek értesítése:

A nyerteseket e-mailben és/vagy telefonon értesítjük legkésőbb a zsűri döntését követő munkanapon.

A nyeremény átadásának módja:

A nyereményeket postán küldjük ki. Az előfizetések elindulása az adatok megkapását követő 4–6 hét.

A pályázók a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataik a Sanoma Media Budapest Zrt. mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek, és azokat a Sanoma Media Budapest Zrt. minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyertesek értesítése céljából, legfeljebb az elbírálást követő 12 hónapig.

Adatkezelési tájékozatónkért kattints ide!