Ünnepelj velünk, és NYERJ!– pályázati kiírás

2015. október 13.
Pályázati felhívás a Marie Claire pályázatára

Ünnepelj velünk, és NYERJ! pályázat

Kiíró: Central Médiacsoport Zrt., a Marie Claire magazin magyarországi kiadója

Határidő: 2015. október 30. éjfél

Érvényes: 2015. 10. 12-től 2015. 10.30-ig

Pályázhat: Minden, 14. életévét betöltött, magyar állampolgárságú, magyarországi lakóhellyel rendelkező személy, felső korhatár nélkül.

A pályázat keretében a Marie Claire 100. lapszámához limitált példányszámban megvásárolható Zigi dizájnertáskával készült fotókkal lehetséges pályázni. A képeket a Facebook vagy az Instagram oldalára feltöltve, a #marieclaire100 hashtaggel ellátva várjuk. A legtöbb 15 lájkot szerző fotó közül szakmai zsűri választja ki a három nyertest. A legjobb fotó tulajdonosa dizájnerruhát és -ékszert nyer, valamint belépőket a novemberi Marie Claire Fashion Daysre.

1. Részvételi feltételek

A pályázaton részt vehet minden, 14. életévét betöltött, magyar állampolgárságú, magyarországi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személy.

2. Díjazás

Az I. helyezett kép gazdájának nyereménye:
ZIGI top + eVe by Eva Remenyi gyűrű és egy páros VIP-belépő a Marie Claire Fashion Days pénteki szakmai estjére

A II. helyezett kép gazdájának nyereménye:
Páros belépő a Marie Claire Fashion Days szombati és vasárnapi napjára

A III. helyezett kép gazdájának nyereménye:
Páros belépő a Marie Claire Fashion Days valamelyik hétvégi napjára

A pályázaton a legtöbb lájkot kapó 15 fotó közül szakmai zsűri választja ki a legjobb 3 fotót. 2015. október 30-ig várjuk a posztokat.

3. A jelentkezés feltételei

A pályázatokat a pályázók csak önállóan nyújthatják be, több személy egy pályázatot nem terjeszthet elő. Egy pályázó csak egy fotóval jelentkezhet a pályázatra.
Mivel lehet pályázni?
– csak egyetlen fotóval, melyen szerepel a Marie Claire 100. lapszámához csomagolt ZIGI dizájner táska
Mit kell beküldeni a pályázat keretében 2015. október 30. éjfélig?
– a Zigi dizájner táskával kell posztolni egy olyan fotót a Facebook vagy Instagram oldalára, amelyen a táska jól látszik.
– a fotón használni a #marieclaire100 hashtaget
A pályázatot a pályázó, cselekvőképességében korlátozott pályázó esetén törvényes képviselője is a kézjegyével köteles ellátni.
Amennyiben a nyertes pályázó cselekvőképességében korlátozott, úgy a díjjal kapcsolatos érdemi ügyintézésre, illetve annak átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.

4. A pályázat beküldésének módjai, határidők

A pályázatokat az alábbi módokon lehet benyújtani 2015. október 12-től 2015. október 30-ig:
– Instagram vagy Facebook posztban, használva a #marieclaire100 hashtaget
A pályázattal kapcsolatban felmerült kérdéseket a marieclaire@centralmediacsoport.hu e-mail címre várjuk.
Odaítélési kritériumok és ütemezés
A több tagból álló szakmai zsűri a pályázatok elbírálásakor a legötletesebb, legizgalmasabb fotókat díjazza.

A pályázatokat elbíráló zsűri:
Oláh Zsigmond – a ZIGI dizájnere
László Krisztina – a Marie Claire magazin főszerkesztője
Békefi Eszter – a Marie Claire magazin művészeti vezetője
-Pályázat jelentkezésének kezdete: 2015. október 12.
-Pályázat jelentkezésének határideje: 2015. október 30.
-Zsűrizés, legjobb 3 fotó kiválasztása: 2015. november 2.
– A pályamunkák közül szakmai zsűri választja ki a 15 legtöbb lájkot kapó fotó közül a legjobb 3 fotót november 2-ig.
– A három győztes fotóját a pályázat támogatója, a Marie Claire promóciós céllal más kampányában felhasználhatja, így a három nyertes a fotót a Marie Claire rendelkezésére bocsátja.
A nyerteseket minden esetben Instagramon vagy Facebookon keresztül értesítjük. A pályázó felelős azért, hogy azon a kapcsolatot fel lehessen vele venni.
Jelen pályázat tisztességességét bármely okból vagy bármilyen megoldással veszélyeztető pályázót a pályázatból kizárjuk, illetőleg a pályázó ebben az esetben a díjra nem jogosult.

5. Egyéb

A pályázat beküldésével a pályázó a fotók és a szöveges tartalom vonatkozásában egyaránt, időben, földrajzilag, valamint a felhasználás száma és módja tekintetében korlátlan felhasználási jogot biztosít a Central Médiacsoport Zrt.-nek a pályázatról történő tájékoztatás céljára.

A nevezéssel a pályázó feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy amennyiben nyer – külön ellenszolgáltatás nélkül – fotókat és szöveget tartalmazó bemutató anyag készül róla, amely egészében vagy csupán egyes részleteivel megjelenik a Central Médiacsoport Zrt. nyomtatott és online kiadványaiban, és ennek érdekében a pályázó egy későbbiekben egyeztetett időpontban rendelkezésre áll.

A pályázatban található fotók és szöveges tartalom nem tartalmazhat többek között (a) szerzői jogi oltalom alá eső művet, kivéve a pályázó saját művét, vagy ha a jelen Szabályzat feltételei egyébként teljesülnek; (b) a valóságnak nem megfelelő, megtévesztő vagy a valós tényeket hamis színben feltüntető vagy mások személyiségi jogait sértő kijelentéseket, fotókat, illetve egyéb, harmadik személyek vagy a Central Médiacsoport Zrt. jogait potenciálisan sértő tartalmakat; (c) reklámot; (d) szexuális tartalmú vagy pornográf elemeket. Amennyiben a fényképen a pályázó kreációján kívül más is szerepel, a pályázó felel azért, hogy rendelkezzen e személyek/termékek közzétételének jogi vonatkozásaival.

A pályázatra történő jelentkezés kizárólag a fenti feltételek együttes teljesülése esetén érvényes.

Adatkezelés
A pályázók a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataik (név, e-mail cím, lakcím, személyi igazolvány szám, telefonszám és bankszámlaszám) a Central Médiacsoport Zrt. mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek, és azokat a Central Médiacsoport Zrt. minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a díj odaítélése és a nyertesek értesítése céljából, legfeljebb az elbírálást követő 6 hónapig.

A pályázók tudomásul veszik, hogy a név- és lakcímadataikat tartalmazó pályázati jegyzőkönyvet a Central székhelyén 5 évig megőrzi az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény alapján (kötelező adatkezelés), ezt követően az adatok törlésre kerülnek.

A Central a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a pályázóktól kapott felhatalmazások keretei között.
Adatkezelési nyilvántartási számunk: 00633-0006.

Felelősség kizárás

A pályázatok hiányosságáért (név- vagy számelírás, konkrétumok hiánya stb.), értesítési vagy utalási késedelemért Central Médiacsoport Zrt. nem vállal felelősséget. A pályázók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a pályázatra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Central Médiacsoport Zrt. nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a pályázókat terheli.

A Central Médiacsoport Zrt. kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a pályázaton való részvétel során, a pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a pályázat során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A pályázó a pályázaton történő részvétellel automatikusan elfogadja jelen Szabályzatot, és kijelenti, hogy megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

Kelt: Budapest, 2015. október 12.