Nyerj mozijegyet!

2018. február 21.
Nyerj páros belépőjegyet a MARIE CLAIRE és a CIRKO FILM exkluzív, A SÖTÉTBEN (IN THE FADE, 2017) CÍMŰ FILM PREMIER ELŐTTI VETÍTÉSÉRE a világ legjobb szállodájának választott* Aria Hotel Budapest mozitermében!

A Marie Claire most egy premier előtti vetítésen mutatja be A sötétben című filmet, amelyet a közönség és a szakma is a német gyökereihez visszatérő Diane Kruger felejthetetlen színészi kibontakozásaként tart számon.

Az alakítást a 70. Cannes-i Filmfesztiválon a legjobb női alakítás díjával jutalmazták. A film a legjobb idegen nyelvű film kategóriában Golden Globe-díjat nyert.

A film egyszerre fordulatos krimi, tárgyalótermi nyomozás és elsősorban egy erős nő története: Katja Sekercit akkor rántja a legmélyebbre az élet, amikor éppen sikerült egyenesbe jönnie. Kapcsolatuk zűrös kezdete után lassan hétköznapi életet kezdenek élni a férjével, amikor váratlanul a férfi és gyermekük robbantásos merénylet áldozatává válik. A filmet valódi események inspirálták: a kétezres évek németországi sorozatgyilkossága előtt értetlenül állt a rendőrség és a közvélemény is.

A kérdésre helyes választ adók között 10 db páros jegyet sorsolunk ki Diane Kruger A sötétben című film premier előtti vetítésére.

A vetítés időpontja: 2018. március 1., csütörtök, 19.00

Helyszín: az Aria Hotel Budapest Teatro Aria moziterme (1051 Budapest, Hercegprímás utca 5.)

A nyereményjáték szabályzat IDE kattintva érhető el.

NYEREMÉNYJÁTÉKUNK LEZÁRULT!

A filmet a Cirko Film forgalmazza. Támogató partnerek: Marie Claire és Aria Hotel Budapest.
*TripAdvisor Travelers’ Choice Awards 2017