Játssz velünk, és nyerj páros belépőjegyet Sir John Eliot Gardiner / Monteverdi Choir & English Baroque Soloists május 16-i koncertjére!

2018. május 11.
Ahhoz, hogy részt vehess a sorsolásunkon, nem kell mást tenned, mint megválaszolni a cikkünkben található kérdést. A helyes megfejtők közül <em><strong>3 db páros belépőjegyet sorsolunk ki Sir John Eliot Gardiner / Monteverdi Choir & English Baroque Soloists május 16-i koncertjére</strong></em>, a Zeneakadémián.

Legnagyobb Bach-kutató”, „legjelentősebb Bach-előadó” – ezeket, vagy az ehhez hasonlatos címeket nem kevésszer aggattak már különböző személyekre Johann Sebastian Bach 19. századi újrafelfedezése óta. Kevesen vannak azonban, akik egyszerre mindkét titulusra jogosultak. Közéjük tartozik John Eliot Gardiner, aki 2000-ben két együttesével, a Monteverdi Choirrel és az English Baroque Soloists-szal szó szerint Bach-zarándoklatra indult: egy teljes esztendőn át hétről hétre elvitte a világ valamelyik tájára a lutheránus zeneszerző adott évkörhöz kapcsolódó kantátáit. Az előadásokat élőben rögzítettek, majd hangzó összkiadásként, huszonhét darabos lemezsorozat formájában – melynek kísérőfüzeteit is maga Gardiner írta – megjelentették. Amellett, hogy Gardiner Bach-előadásai évtizedek óta a Bach-interpretáció csúcsteljesítményeit képezik, munkássága Bach-kutatóként is jelentős: 2013-ban jelent meg Bach: Music in the Castle of Heaven című monográfiája, 2014 óta pedig lipcsei Bach-Archívum vezetője.

A játék időtartama: 2018. május 11. – 2018. május 14. éjfél.
Sorsolás időpontja: 2018. május 15. dél
Játékszabályzat ide kattintva érhető el.

 

Nyereményjátékunk már végetért!

A nyerteseket a Játékra történő jelentkezéskor megadott e-mail címen haladéktalanul értesítjük.