Női Kiválósági Díj: Te kit jelölnél?

2013. szeptember 18.
Negyedik alkalommal hirdeti meg Női Kiválósági Díját a magyarországi Amerikai Kereskedelmi Kamara, ezúttal Eredményes Női Vállalkozók alcímmel. Olyan sikeres vállalkozónőket keresnek, akik példaképek lehetnek mások számára.

A zsűri a siker kulcsát jelentő „bizonyos pluszt” kutatja, legyen az innovatív gondolkodás, dinamizmus, kitartás, felkészültség vagy épp magabiztosság. A jelöléseket 2013. október 1-ig várják minden olyan eredményes női vállalkozóra, akik méltóak lehetnek a díjra. Nincs megkötés, bármilyen területen elért vállalkozói siker alapján érdemes jelölni és bárki állíthat jelöltet.

Heal Edina, a zsűri elnöke elmondta: „A Női Kiválóság Díj” nem „karrier-díj”, hanem elismernivaló, követendő emberi, női értékek, magatartásformák, életstílus, életvezetés komplex értékelése.”

„2010 óta több mint 150 hölgyet jelöltek az AmCham Női Kiválósági Díjra munkatársak, barátok, mert életüket, teljesítményüket elismerésre méltónak gondolták. Az idén, reményeink szerint ez a szám növekedni fog, és még több inspiráló történetet ismerhetünk meg” – mondta Mayer Zsolt, a zsűri tagja, a Mars Magyarország munkatársa, a rendezvény egyik  fő támogatójának képviselője.

A Díj ötletét 2010-ben a hongkongi AmCham és az ottani Morgan Stanley hasonló közös programja adta. Fogarasi Norbert, a budapesti Morgan Stanley iroda vezetője elmondta: „A fő különbség a magyar és a hongkongi program között az, hogy mi nem pusztán az üzleti sikerekre fektetünk hangsúlyt, hanem a teljes embert, életutat és harmóniát díjazzuk.”

A Díjra 2013. október 1-ig lehet hölgyeket jelölni. A győztest 2013. november 13-án délután, a Hetedik AmCham Esélyegyenlőségi Konferenciát követően hirdeti ki a zsűri a Budapest Marriott szállóban.

További információt itt találtok!