Instagram: magyar származású divatillusztrátor

2014. március 28.
Péntekenként visszatérő sorozatunkban egy-egy olyan Instagram usert mutatunk be, akit érdekesnek, extrának, újszerűnek vagy éppen szerethetőnek tartunk, és jó szívvel ajánljuk, hogy ti is kövessétek!

Már arra sem emlékszünk, hogyan találtunk rá az Instagramon, de azóta is büszkén követjük Abrar Zenkawi divatillusztrátort, akinek munkáit Chiara Ferragni, Palvin Barbi és Cara Delevingne is bőszen lájkolgat. Egyelőre 23 ezren követik.

A 27 éves Abrar Kuwaitban született és él, és büszkén hangoztatja, hogy félig magyar. Édesanyja magyar, így Abrar kicsit beszél is magyarul (felkérésünkre nekünk is magyarul válaszolt), évente egyszer ellátogat Budapestre, és nagyon imádja.

Fiatal korában kezdett el rajzolni és autodidakta módon lett belőle profi. Ma már ebből él: számos stílus magazinnak és divatbemutatóra rajzol hazájában. Az Instagramon Notsiz néven csak saját szórakoztatására készült rajzait posztolja: a divat inspirálja, olyan nőket rajzol meg, akiket igazán szépnek tart. Került már a keze közé Palvin Barbi nem is egyszer, Cara Delevingne és Kendall Jenner is. Rajzaiba mindig beleteszi saját stílusát is, és jól esik neki, hogy rengeteg visszajelzést kap hobbiból készült képeire is.

Kövesd te is @notsiz-t az Instagramon, ahol persze minket is megtalálsz, mégpedig @marieclarehun néven!

Kattints a fotóra a nagyobb felbontású képgalériánkért!