Instagram: a legédesebb nyuszik

2014. április 18.
Péntekenként visszatérő sorozatunkban egy-egy olyan Instagram usert mutatunk be, akit érdekesnek, extrának, újszerűnek vagy éppen szerethetőnek tartunk, és jó szívvel ajánljuk, hogy ti is kövessétek!

Húsvét kapcsán mi mást is ajánlhatnánk, mint a legédesebb nyuszi profilt, ami csak létezik az Instagramon. A kanadai házaspár állatmenhelyről fogadta örökbe anno Rambo nevű nyuszijukat, és profiljuk és blogjuk létrehozásával nem titkolt céljuk volt, hogy mindenkit a felelős állattartásra ösztönözzenek, és arra, hogy mindenki fogadjon örökbe egy nyuszit, hogy ezzel megmentse az életét. Honlapjukon rengeteg hasznos és praktikus tanácsok kaphatunk a nyuszik etetésétől kezdve az egészségügyi gondozásig, sőt Rambo fotójával pólót is rendelhetünk, amelynek teljes bevétele egy alapítványhoz kerül.
Rambo sajnos idő közben itt hagyta őket egy betegség következtében, de újabb nyuszik érkeztek a családba: a 8 éves Eddy és a másfél éves Marbles. Így a majdnem 600 ezer rajongó nem marad kajla fülek nélkül.

Kövesd te is @bunnymama profilját az Instagramon, ahol persze minket is megtalálsz, mégpedig @marieclarehun néven!

Kattints a fotóra a nagyobb felbontású képgalériánkért!