Ez történt a Helló Hősök Fesztiválon

2014. június 17.
Jó hangulat, kedves emberek, szuper koncertek. A Helló Hősök Fesztivál résztvevőinek – a szervezőknek, a fellépő művészeknek és a nézőközönség tagjainak – feledhetetlen élményben volt részük június 15.-én a Budapest Parkban.

Bulizni úgy is lehet, hogy közben odafigyelünk egymásra, rámosolygunk a mellettünk lévő idegenekre és szóba elegyedünk velük, ha éppen szimpatikusnak találjuk őket. A Helló Hősök Fesztiválon ez történt, a jó hangulatot ez a fajta nyitottság és pozitív életszemlélet garantálta.

A több ezres ide látogató tömeg néhány órára a szervezők által kínált programok hatására megtapasztalhatta, milyen hétköznapi hősnek lenni. Megtanulhattunk életet menteni egy elsősegélynyújtó tanfolyamon, részt vehettünk a Hős Camino-n, amelynek feladatait elvégezve hivatalos hőssé válhattunk, különböző kellékek segítségével Hősként pózolhattunk egy profi fotós kamerája előtt, aki megörökítette az utókor számára ezt a nemes pillanatot.

Egy kis segítséggel ismerkedhettünk is: beülhettünk egy színes labdákkal teli dobozba egy ismeretlen ember társaságában, és megvitathattuk vele az élet nagy kérdéseit. E bemelegítő programok után kezdődtek a koncertek -Anna and the Barbies, Mary Popkids, Ivan & the Parazol, Óriás, Halott Pénz, Sena és zenekara és a Belmondo – melyeken a fiatalok és az idősebbek egyaránt önfeledt közös táncolásba kezdtek.