Mentorprogram indul a kreatívipari vállalkozásoknak

2014. július 09.
A Design Terminál mentorprogramot indít kreatívipari vállalkozások számára. A program célja, hogy a magyar kreatívipar képviselői szabadalmi jogi, üzletfejlesztési és márkaépítési területen is felkészülten lépjenek a nemzetközi piacra.

A Design Terminál pályázatot hirdet féléves mentorprogramban való részvételre azzal a szándékkal, hogy néhány éven belül globális jelenlétet is elérni képes magyar kis- és középvállalkozások sikerét alapozza meg a kreatíviparban. A programban a Design Terminál félévente 3-5 vállalkozás piacra juttatását segíti díjmentesen.

A pályázatra olyan magyar kreatívipari vállalkozók jelentkezését várják, akik az ipari formatervezés, a divatipar és az újmédia területek valamelyikén már rendelkeznek saját céggel. A mentorok az iparjogvédelem, az üzletimodell-fejlesztés és a márkaépítés területén segítik a résztvevőket. A szakmai stáb tagjai többek között: Ács Zoltán, a Design Terminál inkubációs program vezetője; Szegner Balázs, az Equilor Befektetési Zrt. üzletfejlesztési igazgatója; Batta Barnabás és Misetics Mátyás, a Mitte Communications stratégiai, illetve kreatív igazgatója; valamit Nemes Attila, a Kitchen Budapest társalapítója is.

A Design Terminál idén elindított inkubációs tevékenységének keretében, a most meghirdetett mentorprogram mellett ingyenes konzultációs programmal is segíti a piaci szereplőket, a befektetők számára pedig iparági elemzésekkel népszerűsíti a magyar kreatív vállalkozásokat.

A pályázat részletei az alábbi linken érhetők el:

http://mentor.designterminal.hu/

További információk:
mentor@designterminal.hu

A jelentkezések, pályázatok leadási határideje 2014. augusztus 8.