We are – kerekasztal-beszélgetésre hívunk

2014. szeptember 23.
Tolerancia, önelfogadás és önkifejezés! Szeptember 25-én, este 7 órától megnyílnak a Liszt Ferenc téren található CIRCUS kapui, ugyanis megrendezésre kerül az első "WE ARE".

A kezdeményezés ötletét Csalár Bence (bencecsalar.com) és Szkiba Zsuzsanna (beautywithplus.com) bloggerek hívták életre, hiszen mindketten küzdenek valamiért, egy-egy olyan eszméért, amely mögött érték van, és abban is egyetértenek, hogy ezek több figyelmet érdemelnek.

Vékony, divatos, kövér, egészségtelen, meleg, különc… csak néhány címke, amelyeket egymásra aggatunk anélkül, hogy meg akarnánk ismerni a másikat. Ránézünk és egyből ítélkezünk, betesszük egy képzeletbeli skatulyába, felruházzuk (többnyire) negatív tulajdonságokkal, nem túl szívmelengető jelzőkkel, miközben csupán a felszínt kapargatjuk.
Mennyire vagyunk befogadók és elfogadók? Mitől függ egy társadalom tolerancia szintje, milyen szerepe van az egyénnek? Mi számít egyedinek és ki a különc? Mindenképpen beolvadni vagy megéri kilógni a sorból? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ az este házigazdái, Zsuzska és Bence meghívott vendégeik közreműködésével.

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:
Farkas Éva (plus size modell & divatfotós)
Gábos Anna (a Dove Magyarország képviselője)
Lendvai Lilla (személyi stylist)
Milanovich Dominika (pszichológus & LMBTQ aktivista)

Bővebb információ a Facebookon vagy a honlapon!