ADAKOZÓ KEDD – Jobb, mint a Fekete Péntek

2014. december 09.
Az Adakozó Kedd szerintünk is, a szervezők szerint is jobb, békésebb kezdeményezés a Fekete Pénteknél, mellőzi a hisztériát, viszont hasznos, előremutató, és a kedélyre is jobb hatással van. Magyarországon idén először – és máris remekül működik. Beszálltok?

Ti például voltatok már Ágyszínházban? Tudtátok, hogy létezik iskola mozgás- és beszédképtelen gyerekek számára is? És mi kell ahhoz, hogy egy kiképzett vakvezető kutya ne csak navigálni tudja gazdáját, de még azt is jelezze, ha annak hamarosan epilepsziarohama lesz? Nem biztos, hogy van időnk és energiánk személyesen is támogatni azokat az ügyeket, amelyeket szeretnénk, amelyeket fontosnak érzünk. Az Adhat Vonal egyszerű és kifejezetten biztonságos megoldás – és csupán egyetlen telefonhívás.

Merthogy karácsonyig minden kedd Adakozó Kedd. Az Adhat Vonalon keresztül közel 70 jótékony, átlátható ügyet tudunk egyszerűen és biztonságosan támogatni. Adni tényleg nagyon jó – és nem csak a brit tudósok szerint. Csupán egy telefonhívás vagy SMS, a választott ügy kódszáma, és máris 250 forint jut egy nemes célra. Hogy melyikre? Válaszd ki te: www.adhatvonal.hu

Az Adhat Vonalról:a 13600 telefonszámon elérhető adománygyűjtő szolgáltatás üzemeltetője a NIOK Alapítvány, mögötte pedig négy nagy hazai szolgáltató: a Magyar Telekom, a Telenor, a Vodafone Magyarország és az Invitel áll és teszi elérhetővé a szolgáltatást. A programon keresztül támogatható civilszervezetek pályáztatás útján, ellenőrzés után kerülhetnek csak be a rendszerbe.