Marie Claire EGYÜTT KÖNNYEBB – Kampány a Nőkért 2015 PÁLYÁZZ TE IS!

2015. április 13.
Jelentkezz, és nyerd meg az 500 000 Ft-os díjat!

Idén az összefogás jegyében hirdetjük meg kampányunkat, a civil össszefogásban rejlő hatalmas energiákra, az együttműködésre és a szolidaritásra hívjuk fel a figyelmet. Az önálló, alulról építkező kezdeményezések kisebb-nagyobb közösségek, települések sorsát határozhatják és változtathatják meg.

Elszánt és elhivatott nőket keresünk idén is. Olyan nőket, akik az ötleteikkel, a kezdeményezőkészségükkel és a tevékenységükkel egy egész csoport életét képesek pozitívan befolyásolni. Példaértékű projekteket szeretnénk támogatni 2015-ben is, amelyek fontos témákra hívják fel a figyelmet, és fontos változásokat mozdíthatnak elő.

Kattints a videónkért!

Négy kategóriában várjuk a pályázatokat:

EGÉSZSÉG Egészséges életmód, testi-lelki egészség, mozgás, terápia, gyógyítás

NŐK Női esélyegyenlőség, hatékonyabb női önérvényesítés, női szolidaritás, képzés

GYEREKEK 14 év alatti gyerekek támogatása, fejlesztése vagy oktatása

MŰVÉSZET Tehetségfelfedezés és -gondozás, művészeti programok, közösségépítés
A négy legjobb pályázatot egyenként 500 000 forinttal* jutalmazzuk. A beküldött pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.


László Krisztina, a Marie Claire Magyarország főszerkesztője és a zsűri tagjai (balról jobbra, fentről lefele: dr. Battonyai Tünde, Kertész Anna, Nagy Réka, Hitka Viktória)

Az EGYÜTT KÖNNYEBB kampány támogatója a Garnier BB krém.

A nyertes pályázókat a Marie Claire magazin augusztusi számában is bemutatjuk. A legeredetibb pályázatot a Garnier különdíjjal jutalmazza. A különdíj egy 50 000 forint értékű Garnier-termékcsomag.

A pályázatok beküldésének határideje: 2015. május 20.

A RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁST ITT TALÁLOD!

* A meghirdetett összeg bruttóban értendő, a pályázat nyertesei részére a hatályos jogszabályokban foglaltaknak megfelelően megállapított személyijövedelemadó-előleggel csökkentett összeg kerül kifizetésre.