Ma még beadhatjátok a pályázatotokat! – A zsűri segít

2015. május 19.
Ugyan ez a finis előtti utolsó pillanat, de nem késő: jelentkezzetek a Marie Claire EGYÜTT KÖNYEBB – Kampány a Nőkért 2015 pályázatára, nyerjétek meg az 500000 forintos támogatást, és valósítsátok meg az álmaitokat. Hogy mit üzen a zsűri?

KERTÉSZ ANNA – NŐK

Háromféle ember olvassa most ezeket a sorokat. Olvassák a leendő győztesek – lehet  hogy épp te leszel az egyik. Olvassák azok, akik ugyan végül nem győznek, de pályáztak, elkezdtek gondolkodni azon, hogy mit lehetne tenni a nőkért, a női jogokért és esélyegyenlőségért. Lehet, hogy közülük leszel az egyik, én pedig büszke és boldog, hogy megpróbáltad, hogy van véleményed és javaslatod a világjobbításra. Végül pedig vannak azok, akik elolvassák a pályázatot, majd legyintenek, hogy ők úgyse nyerhetnek, inkább nem is pályáznak. Na, közéjük ne tartozz, mert egyedül ők tévednek, egyedül ők döntenek rosszul. Jelentkezz!

NAGY RÉKA – GYEREKEK

Teljesen el voltam ámulva, mennyien érdeklődtek nálam eddig a pályázattal kapcsolatban, bár biztos voltam benne, hogy sok jó ötlet lapul a tarsolyotokban. Nemes egyszerűséggel teljesen felpiszkáltátok a kíváncsiságomat, úgyhogy küldjetek még minél több érdekes pályázatot, mert nagyon hiszek abban, hogy az egyéni, civil kezdeményezések rengeteget tudnak segíteni és sokszor tényleg egy egyszerű ötlet, a gondoskodó figyelem ér a legtöbbet. Olvasni szeretnék sok jó pályázatot, ne kíméljetek !

DR. BATTONYAI TÜNDE – EGÉSZSÉG

Kedves pályázók! Legyetek bátrak, írjatok, adjátok be! Még van egy icipici időtök.

Nincs kicsi vagy rossz ötlet – ami számodra apróságnak tűnik, lehet, hogy éppen az a befutó! Itt a lehetőség, éljetek vele. Nagyon várom már, hogy lássam  a beérkező ötleteket, terveket. Biztos vagyok benne, hogy sok-sok remek pályázattal fogok találkozni! Hajrá!

HITKA VIKTÓRIA –  MŰVÉSZET

A művészet határtalan eszköz – bármilyen helyzetre pontos kérdéseket és válaszokat tud adni. Képes tükröt tartani a társadalomnak, képes láttatni, hogy senki sincs egyedül. Biztos vagyok benne, hogy tele vagytok jobbnál jobb ötletekkel, gondolatokkal. Írjátok meg nekünk – és adjátok postára gyorsan. Még nem késő!