Nyerj ösztöndíjlehetőséget a Szilícium-völgybe!

2016. március 09.
A Singularity University (SU) küldetése úttörő elméket inspirálni és felkészíteni arra, hogy exponenciálisan fejlődő technológiák alkalmazásával megoldást találjanak az emberiség legnagyobb problémáira.


Profimédia – Red Dot

A Global Impact Competition (GIC) versenysorozat célja olyan projektek felkutatása, melyek pozitívan hatnak az adott verseny régiójában élő emberek életére. Az első négy közép-kelet-európai GIC verseny sikere után immár a 2016-os kiadásra nyílt meg a jelentkezés.

A következő országokból várjuk a jelentkezőket: Ausztria, Bulgária, Csehország, Észtország, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Macedónia, Magyarország, Moldova, Montenegró, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia és Ukrajna.

A jelentkezők olyan projektekkel indulhatnak, amelyek exponenciális technológiák segítségével legalább egymillió ember életét teszik jobbá a közép-kelet-európai régióban.

A nyertes 30.000 USD értékű ösztöndíjban részesül, amely a Singularity University 2016-os nyári Global Solutions Programban (GSP) való részvételt biztosítja. Az ösztöndíj a tandíjat és a szállás költségét foglalja magában, az utazást nem fedezi.

Jelentkezési feltételek:

– 21. életév betöltése;
– Biztos, folyékony angoltudás;
– Győzelem esetén, a 10 hetes program egészén való részvétel.

A jelentkezéseket a verseny weboldalán várják. További infóért kattintsatok IDE

Határidő: 2016. március 20.