Csajok New Yorkban és Budapesten

2016. március 24.
Három csaj, három út, három ütős, saját ötlet. Hogy milyenek a budapesti csajok? Mekkora a relatív távolság New York és a magyar főváros között? Megkérdeztünk három ikonikus budapesti női képviselőt, hogy mit gondol jelen korunk 20-as, 30-as évekbeli nőkről, az útkeresés folyamatáról, az önmegvalósításról, és, hogy miként látják magukban a Lena Dunham-i, a generáció egyik nagy szócsővének alakját.

Hannah-ék után tehát a budapesti Csajok is bemutatkoznak, akik kreatívak, céltudatosak, és folyton keresik a megfelelő utat az önmegvalósítás felé, miközben persze igyekeznek megfelelni mindenféle elvárásnak. Fehér Barbi, a SCHATZI dress&bar tulajdonosa, Tomcsányi Dóri, divattervező, illetve Polgár Odett énekesnő arról mesélnek, ők milyen hasonlóságot látnak a korosztályuknál felmerülő gondok, és a sorozatban is felmerülő problémák között.

•        Fehér Barbara tulajdonos, Schatzi
•         Tomcsányi Dóri divattervező, doritomcsanyi
•         Polgár Odett énekes, Odett

A budapesti csajok:

Fehér Barbara – tulajdonos, Schatzi, a MOME design management szakon végzett, korábban budapesti helyek promóciójával foglalkozott (Urimuri), 2015-ben nyitották Juhász Katival (szintén anno Baldaszti), a társával az első saját helyüket, a Schatzi dress & bar-t.

Tomcsányi Dóri – divattervező, a MOME textiltervező szakán végzett, 2010-ben alapította meg saját márkáját, a doritomcsányit. Férjével, Sikó Bálinttal közös boltjuk van a Paulay utcában, ez a The Garden Studio (korábban a Kammermayer téren). Egy 3 éves kislány édesanyja.

Polgár Odett – énekesnő

Itt tudjátok megnézni a velük készült beszélgetést!