Magyarország első vakvezető kutyás divatbemutatója

2016. november 21.
Fiatalok elhatározták, hogy megmutatják, mit jelent elegánsan megjelenni vakvezető kutyáikkal, ezért december 3-án megrendezik az első magyarországi vakvezető kutyás divatbemutatót.

A Tappancs és Tűsarok projekt hátterében az áll, hogy sok látássérült embernek fontos, hogy jól nézzen ki, hogy szépnek lássák, és hajlandó azért sokat tenni. A divatbemutatón a Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola barátai jelennek meg a legújabb divat szerint, oldalukon kutyáikkal és választott kísérőikkel.

A Tappancs és Tűsarok meghívottjai, az Artista, Fibula, Romani Design, Jelmez-Art tervezői elmondják, hogy milyen volt álomruhákba bujtatni a kutyásokat és kísérőiket, és erről ők maguk is beszámolnak. A kutyák sem maradnak divatos darab nélkül, pórázaikat a Sixfeet dog design biztosítja.

A divatbemutatón lesz alkalom beszélgetni divatról, a kutyákról a modellekkel is, akik között van erőemelő, csörgőlabdás, egyik verseket ír, a másik hangszeren játszik. Az esten lesz slam poetry előadás és zenélni is fognak.

A belépőkkel a vakvezető kutyák képzését támogathatjuk, mivel az alapítvány a négylábú társakat ingyen biztosítja a látássérült embereknek. A rendezvény 2016. december 3-án, szombaton lesz 17 órától az M3 Kulturális térben:

Budapest, V. kerület, Magyar utca 3.

Bővebb infó ITT!