Visszafogadó munkahely díj

2017. április 20.
A Loffice csapat a kisgyermekes szülők munkába való reintegrációját segítő és munkaerőpiaci hátrányainak csökkentést célzó közösségi modellen dolgozik, amely a Coworkid nevet viseli. Ennek a programnak keretében csatlakoztunk a JÓL-LÉT Alapítvány kezdeményzéséhez, amellyel azokat a munkaadókat és munkahelyeket díjazzák, akik nagyban hozzájárulnak a családi és munka szerepek harmonikus összeegyeztetéséhez.

Történeteddel te is nevezheted munkaadódat a Visszafogadó munkahely díj-ra.
A pályázatunk célja, hogy bemutassák azokat a munkahelyeket, amelyekről hitelesen megállapítható, hogy fontos számukra a CSED / GYES / GYED / GYET-ről visszatérő, vagy hosszabb időt gyerekápolással töltő munkavállalók újbóli foglalkoztatása. Ezért lehetőséget biztosít a már jól bevált kollégája(i) számára, hogy a gyermekvállalást követően is náluk folytathassa(ák) pályafutásá(-uka)t, vagy nyitottak kisgyermekes munkavállalók felvételére.

2017-ben először kerül átadásra A LEGKÖZÖSSÉGIBB SZEMLÉLETŰ visszafogadó munkahely cím, a Loffice különdíja.

Ezt a címet az a munkahely kapja, amiről a legtöbb gyermekvállalás után visszatérő anya vagy apa gondolja úgy, hogy a „coworking” szellemisége különösen fontos, vagyis a közösségépítésre, a tudás megosztására, illetve a vállalkozási készségek fejlesztésére vagy az innovatív megoldásokra nagy hangsúlyt fektetnek.

A díj egyben egy presztízsértékű megbecsülés, amely az álláshirdetésekben, a munkáltatói kommunikációban megjeleníthető érték, vonzóbbá teheti a munkáltatói márkát.

A LEGKÖZÖSSÉGIBB szemléletű visszafogadó munkahely díjazott különdíja: egész napos tárgyaló csomag a Loffice-ban.
A pályázatra az ország egész területéről várják a jelöléseket. A nevezést a munkavállalók adhatják be online nevezési lapon 2017. április 28-ig, amely az alábbi linken elérhető ITT!

Az ünnepélyes díjátadásra 2017. május 8-án kerül sor díjátadó és közösségi konferencia keretében.