Itt az idő, hogy divatba jöjjön az örökbefogadás!

2018. március 20.
A Rex Alapítvány védencei egy nem mindennapi kalandot élhettek át: egy napra igazi sztárokká válhattak az "A keverék kutya is lehet divatos, fogadj örökbe Te is!" projekt keretében. A fotózáson hat, jelenleg is örökbefogadó gazdára váró kutyus vett részt.

25 évvel ezelőtt szinte mindennapos volt, hogy a megunt kutyákat-macskákat a város peremén dobták ki az autókból „gazdáik”. Azóta sokat változott a világ, egyre többen tekintik érző, szeretni és szenvedni tudó társnak négylábú barátaikat, és eszerint gondoskodnak róluk.

Ennek ellenére sajnos még mindig sok állat szorul segítségre. A Rex Alapítványnál évente közel ezer állatot mentenek meg, ivartalanítanak és adnak örökbe. A Rex Állatszigeten a képeken szereplő kutyusok mellett több mint száz további négylábú vár gazdára. A kampánynak köszönhetően most rájuk irányul a reflektorfény.

A fotózáson hat, jelenleg is örökbefogadó gazdára váró kutyus: RoziLanaRonDidiAladin és Döme vett részt. „15 éve fotózom, ebből 8 évet egy női magazin fényképészeként dolgoztam” – emelte ki Hajas Orsolya, a projekt megálmodója. – „Imádom a munkám, minden nap más kihívást tartogat. Szeretem felhívni az emberek figyelmet olyan problémákra, amiket a szívemen viselek.”

Fotó: Hajas Orsolya
Styling:Dmitrii Gronic Stylist
Smink: Békefi Bianka, Prandovszki Szilvia
Haj, fotó asszisztens: Netta Bajrami
Modellek: White Model Managment

További információ:

Facebook: www.facebook.com/rexalapitvany
Web: www.rex.hu